(SeaPRwire) –   Singapura, Mei 02, 2024 — Webuy Global Ltd (NASDAQ: WBUY) (“Webuy” atau “Syarikat”) peniaga e-dagang komuniti rantau Asia Tenggara, hari ini mengumumkan bahawa Zacks Small-Cap Research (“Zacks”) telah memulakan penyelidikan ekuiti terhadap Syarikat. Laporan penyelidikan ekuiti penuh boleh didapati di laman web Zacks.

Tentang Webuy Global Ltd
Webuy Global Ltd (Nasdaq: WBUY) adalah syarikat yang berfokus kepada teknologi dengan misi membina jenama runcit yang paling dipercayai dan platform e-dagang termaju di Asia Tenggara, yang direka untuk memanfaatkan data bagi menyediakan pengalaman berasaskan komuniti untuk pengguna. Model perniagaan ‘kumpulan beli’ unik Syarikat dijangka akan merevolusikan amalan membeli-belah tradisional, dengan menawarkan penjimatan kos yang besar kepada pelanggan melalui model pembelian yang cekap dan pendekatan berasaskan komuniti. Seumpama pembelian kumpulan dan tempahan pukal, pendekatan ini memudahkan proses untuk pelanggan dengan menghapuskan keperluan untuk pembelian pukal individu. Selain ita, model perniagaan Syarikat mengoptimumkan rantaian bekalan tradisional dengan meminimumkan keterlibatan perantara, dengan itu menawarkan model bekalan lebih terus “dari ladang ke meja”. Wawasan Syarikat adalah membolehkan sepuluh juta keluarga di Asia Tenggara untuk hidup gaya hidup yang lebih sihat dan berkualiti tinggi. Maklumat tambahan mengenai Syarikat boleh didapati di

Tentang Zacks Small-Cap Research
Zacks Small-Cap Research menyediakan penyelidikan ekuiti bebas, berstandard institusi untuk syarikat-syarikat kecil dan mikro bagi pelabur profesional dan pelabur runcit. Pasukan penganalisis Zacks SCR mempunyai pengalaman purata 20 tahun dalam penyelidikan pelaburan, dengan melaksanakan due diligence yang mendalam bagi mengekalkan kualiti penyelidikan tertinggi dalam universe syarikat kecil. Liputan penyelidikan Zacks SCR termasuk laporan permulaan penuh yang mengandungi gambaran komprehensif mengenai syarikat dan penyampaian mendalam mengenai pemacu asas pelaburan syarikat, bersama-sama dengan model EPS terperinci, sasaran harga dan penyata kewangan sejarah.

Hubungan Pelabur
Hubungan Pelabur
Robin Yang, Rakan
ICR, LLC
E-mel: Webuy.IR@icrinc.com
Telefon: +1 (646) 880-9057

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.