BERLIN, 1 Sept. 2023 — Zendure, sebuah syarikat permulaan EnergyTech, bersedia untuk memukau para hadirin IFA Berlin dengan ekosistem ZEN+ Home, yang akan merevolusikan bagaimana isi rumah menguruskan penggunaan tenaga. Di tempat kejadian, SolarFlow yang revolusioner dan SuperBase V yang terkenal menjanjikan penyelesaian tenaga bersih yang boleh dipercayai dan mampu milik.


ZEN+ Home: Masa Depan Pengurusan Tenaga

ZEN+ Home, oleh Zendure, adalah platform serba lengkap yang mesra pengguna, yang mengubah pengurusan tenaga bersih isi rumah. Ia menggabungkan produk plug-and-play dengan teknologi canggih untuk memantau, automasi tenaga, dan peningkatan kecekapan yang mudah untuk mengurangkan perbelanjaan elektrik.

Dibezakan oleh teknologi tenaga bersih canggih dan integrasi sensor, ZEN+ menyampaikan perkhidmatan tenaga yang lebih pintar melalui teknologi perisian, IoT, dan AI yang inovatif. Ini memberi kuasa kepada pengguna untuk secara aktif membentuk masa depan yang mampan dengan mengintegrasikan pengurusan tenaga pintar ke dalam kehidupan seharian mereka, merevolusikan cara keluarga menguruskan penggunaan tenaga rumah dengan penyelesaian yang berhemat.

Selanjutnya meningkatkan pengalaman ZEN+ Home adalah pakar IoT Shelly meter tenaga dan Satellite Plug yang baru diperkenalkan. Aksesori ini berkomunikasi dengan SolarFlow melalui pelayan awan, menawarkan statistik penggunaan minit dan pemantauan tenaga dua hala saat. Pemantauan yang tepat ini menyempurnakan pengagihan tenaga secara real-time untuk penggunaan kuasa optimum dalam rumah tangga.

Sebagai pemain yang menonjol, SolarFlow adalah sistem solar balkoni yang menyimpan lebihan tenaga siang untuk penggunaan rumah pada waktu malam. Ia berintegrasi dengan lancar dengan aksesori termasuk plag pintar, pemantau CT, baterai yang ditingkatkan, dan kabel serba guna untuk membentuk ekosistem yang kohesif dan mesra pengguna.

SuperBase V: Stesen Kuasa Cadangan Isi Rumah

SuperBase V, produk utama Zendure dari tahun lalu, terus memberi kesan dengan keupayaannya yang kukuh. Sistem tenaga cadangan isi rumah plug-and-play ini menawarkan bateri separa pepejal, reka bentuk modular, dan kapasiti maksimum 64kWh. Sama ada untuk perjalanan berkemah, kuasa cadangan, atau mengecas kenderaan elektrik, SuperBase V menjanjikan keserba boleh guna yang tidak tertandingi.

Di IFA 2023, Zendure mempamerkan lebih daripada produk, ini adalah gambaran masa depan pengurusan tenaga pintar rumah. Dengan inovasi dan komitmennya terhadap kelestarian, Zendure bersedia untuk membuat langkah ketara dalam revolusi EnergyTech.

Untuk pertanyaan mengenai produk atau penampilan Zendure di IFA, sila hubungi zendure_de@berkleypr.com.

Mengenai Zendure

Ditubuhkan pada 2017, Zendure adalah salah satu syarikat permulaan EnergyTech yang paling pesat berkembang yang terletak di hab teknologi Silicon Valley, USA, dan Greater Bay Area, China, Jepun, dan Jerman. Misi kami adalah untuk menyampaikan tenaga bersih yang boleh dipercayai dan mampu milik kepada isi rumah di seluruh dunia dengan mempopularkan EnergyTech terkini.