(SeaPRwire) –   Hadiah yang cemerlang berjaya pada beberapa peringkat—barang praktikal sentiasa diterima, tetapi hadiah unik yang boleh menimbulkan tawa atau, lebih baik lagi, memberi inspirasi untuk mencuri atau menukar, sentiasa diperlukan. Walaupun orang dalam senarai anda boleh lebih terus terang, mendapatkan hadiah gajah putih yang betul mengambil kreativiti, kecerdikan, dan rasa humor. Untung bagi anda, bagaimanapun, kami telah mengurangkan beberapa teka-teki dalam mencari hadiah lucu (dan boleh dicuri) untuk parti cuti anda yang akan datang—dan yang terbaik? Semuanya berharga $25 atau kurang. Baca pada untuk pilihan hadiah gajah putih TERBAIK TIME 2023—dan lihat untuk lagi idea.

Sriracha coklat panas campuran

Panaskan perkara pada musim sejuk dengan pembalikan yang tajam pada minuman klasik cuti. Rasa tajam dan manis yang klasik sriracha menambah ketegasan kepada coklat panas dengan campuran unik ini.

Beli sekarang: $4.95 di ; $14.99 di

Kit pembuatan gula-gula sushi DIY

Beri sushi pembalikan manis dengan kit pembuatan gula-gula bermain ini. Lengkap dengan semua bahan-bahan dan dulang cetakan, anda boleh mencipta gula-gula yang menggoda yang kelihatan seperti pelbagai jenis bahan sushi, dari ikura dan tuna kepada nori dan beras.

Beli sekarang: $4.99 di ; $5.49 di

Permainan UNO retro

Peraturan mudah untuk dipelajari dan menyeronokkan untuk semua umur UNO telah membantu membuatnya kegemaran keluarga selama lebih lima dekad. Kini, dengan edisi retro permainannya, UNO memberi penghormatan kepada reka bentuk asal kad permainan dan warisan 50 tahunnya sebagai aktiviti.

Beli sekarang: $6.49 di ; $15.10 di

Set on-the-go musim cuti Poo-Pourri

Semua boleh menghargai hadiah ketelusan, yang anda dapat dengan set ini Poo-Pourri bertema cuti. Serbuk menghilangkan bau, yang dibuat dengan minyak pati dan bahan asli, datang dalam dua aroma cuti dan dipaketkan dalam penyembur mudah alih yang sempurna untuk pelarian musim dan litar parti cuti.

Beli sekarang: $9.99 di ; $9.99 di

Kit pembuatan gelang persahabatan dengan biji abjad

Sama ada anda seorang pemula atau peminat kraf, tiada menafikan daya tarikan membuat (dan berkongsi) gelang persahabatan. Dengan kit praktikal ini, lengkap dengan biji abjad untuk mengeja nama orang kasih, anda boleh membuat timbunan gelang persahabatan untuk memberi pada musim cuti ini.

Beli sekarang: $9.99 di

Mangkuk cincin makanan untuk cawan Stanley

Makanan sentiasa dijangkau dengan mangkuk cincin ini, dibuat untuk menepati rapat di atas cawan pilihan, cawan Stanley. Mangkuk praktikal ini, dibuat daripada silikon yang mudah dicuci, mempunyai empat bahagian untuk mengatur campuran makanan ringan, memastikan bahawa di mana minuman anda pergi, anda sentiasa mempunyai sesuatu untuk dimakan.

Beli sekarang: $10.99 di ; $9.99 di

Set penampan kaktus

Pada pandangan pertama, set penampan ini kelihatan seperti flora gurun, membuatnya seimut dia praktikal. Dengan enam penampan hijau yang saling kait membentuk kaktus dan bekas bunga sebagai pemegang, ia adalah penambahan yang layak untuk mana-mana meja.

Beli sekarang: $11.99 di

Mesin bunyi putih mini mudah alih

Untuk momen tidak terelakkan anda memerlukan “keserianan sekarang” atau hanya mahu tidur malam yang baik ketika dalam perjalanan, ada mesin bunyi putih mini ini. Cukup kecil untuk muat di telapak tangan, peranti ini yang boleh dicas semula menyediakan 13 bunyi menenangkan yang julat dari bunyi putih klasik kepada ombak laut.

Beli sekarang: $12.99 di

Tas logam boleh guna semula

Menjadi penjaga yang bertanggungjawab terhadap sumber daya bumi tidak bermakna anda perlu mengorbankan gaya. Contohnya? Tas ini dari Baggu; dengan tali lebar, dalaman ruang yang boleh menampung sehingga 50 paun, dan warna hijau luar angkasa, beg yang boleh dicuci mesin ini begitu cantik dan praktikal sehingga anda mahu membawanya ke mana-mana dari kedai runcit ke luar bandar.

Beli sekarang: $18 di

Mikrofon karaoke

Anda tidak perlu pergi ke lounge untuk bernyanyi dengan jiwa dengan mikrofon karaoke nirkabel ini di rumah. Dilengkapi dengan Bluetooth, lampu LED, kepala penghapus bunyi, kabel cas dan speaker kuat, mikrofon ini memastikan anda boleh mempunyai sesi nyanyian impian dari kenyamanan rumah anda.

Beli sekarang: $19.98 di

Periuk mini Le Creuset Cocotte

Walaupun periuk dandang Le Creuset boleh terasa seperti pelaburan dapur menakutkan, saudaranya yang jauh lebih kecil, periuk mini Cocotte, adalah tambahan menggemaskan dan mampu dilaksanakan untuk mana-mana rumah. Gunakan bekas kecil mewah tetapi tahan lama ini untuk membuat telur, pencuci mulut, atau sup—ia adalah cara sempurna untuk menyediakan makanan untuk satu orang.

Beli sekarang: $22.00 di ; $32.00 di

Lilin toast

Panggil semangat ceria sarapan paling penting hari dengan lilin berperisa ini. Dibuat daripada lilin soya 100%, setiap lilin yang dicurah tangan kelihatan seperti dua keping roti panggang keemasan dan mentega, dihiasi dengan aromanya bakery yang segar.

Beli sekarang: $24.00 di

Penguat udara berbentuk dumpling rebus meja

Apabila suhu jatuh dan penghangat dinyalakan, kita kerap mendapati kulit kering, sinus terganggu, dan saluran pernafasan teriritasi. Semua masalah ini boleh diselesaikan dengan kabus lembut penguat udara, yang membantu menambah kelembapan ke udara musim sejuk yang kering. Kami cenderung kepada penguat udara mini yang menggemaskan ini, yang kelihatan seperti dumpling rebus dan muat dengan sempurna di atas meja atau meja malam.

Beli sekarang: $24.50 di

Kamera filem Kodak M35 35 mm

Kembali ke zaman silam dengan pemulihan berani kamera pintar dan tembak filem klasik dari Kodak. Dibuat daripada plastik tahan lasak dan tersedia dalam pelbagai warna, Kodak M35 menggunakan filem 35 mm dan boleh membantu mencipta kenangan tanggung selama bertahun-tahun.

Beli sekarang: $24.99 di ; $20.00 di

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow) 

Gelas Ichendorf Milano Farm Haiwan