Pemain bertahan Kansas City Chiefs Charles Omenihu, Nick Bolton, dan Chris Jones meraikan kejayaan

(SeaPRwire) –   Ya, ya, mungkin merupakan pemain ketat terbaik sepanjang masa. Dia juga menjadi hos bersama abangnya dalam rancangan

Dan saya tidak pasti sama ada anda telah mendengar, tetapi dia sedang menjalin hubungan dengan

Selain itu, mungkin akhirnya menjadi pemenang GOAT dalam bola sepak. Kemenangan Kansas City Chiefs pada 11 Februari akan memberikannya gelaran Super Bowl ketiga, setara dengan (7), Joe Montana (4), Terry Bradshaw (4), dan Troy Aikman (3) sebagai seulra quarterback permulaan yang memenangi tiga atau lebih gelaran. Dia baru berusia 28 tahun, dengan banyak masa untuk mengumpul lebih banyak trofi.

Namun Super Bowl dibina atas lebih daripada hanya gabungan QB/TE tunggal, betapa pun hebatnya gabungan itu. Tentu, Brady ada Gronk (ia adalah Rob Gronkowski, Tetapi dia juga mempunyai penerima bola lebar yang mantap, barisan serangan yang kuat, dan pertahanan—diatur oleh otak yang inovatif—untuk membantu sepanjang perjalanan. Begitu juga, Chiefs mempunyai sekumpulan Pro Bowlers dan pemain berbakat lain yang mendorong kejayaan mereka. 

Berikut adalah tujuh pemain Kansas City Chiefs, bukan bernama Kelce atau Mahomes, yang mungkin membuat kejutan menentang San Francisco 49ers di di Las Vegas.

Chris Jones, pemain pertahanan

Chris Jones beratur semasa perlawanan Kejuaraan AFC menentang Baltimore Ravens pada 28 Januari 2024.

Jones telah bermain dalam lima Pro Bowl berturut-turut, dan untuk tahun kedua berturut-turut, dia adalah AP First-Team All-Pro. Pilihan pusingan kedua 2016 dari Mississippi State—Jones membesar di Houston, Miss., dengan jumlah penduduk 3,505—melepaskan perlawanan pertama musim ini kerana dia beralah untuk perjanjian jangka panjang dengan pasukan. Kedua-dua pihak tidak mencapai persetujuan, jadi Jones menandatangani kontrak satu tahun, bernilai $19.5 juta yang juga termasuk banyak sasaran insentif, yang kebanyakannya telah dicapainya. Rakan sepasukannya menyerbunya apabila dia merekodkan kejayaan menentang Los Angeles Chargers, dalam perlawanan terakhir musim biasa yang sememangnya tidak bermakna. Kejayaan itu memberinya bonus $1.25 juta kerana merekodkan sekurang-kurangnya 10 sepanjang musim. Jones sepatutnya memperoleh kekayaan bertahun-tahun ini pada luar musim—dari Chiefs atau pasukan lain.

Berikan dia pujian kerana pemegang X yang hebat — Dan semak tanggapannya terhadap Cris Collinsworth. 

Harrison Butker, penendang

Harrison Butker menendang gol padang semasa perlawanan Kejuaraan AFC menentang Baltimore Ravens pada 28 Januari 2024.

Butker yang tidak gentar adalah sempurna dalam perlawanan akhir musim ini: dia 7 dari 7 pada gol padang dan mata tambahan. Dia telah mencapai 95 dari 97 pada tendangan musim ini, menjaringkan 40 dari 42 gol padang dan menukarkan semua 45 mata tambahan. Dia muncul sebagai senjata penting dan boleh diharap dalam serangan KC.

Butker membesar di Atlanta dengan bola sepak sebagai sukan utamanya. Dia mula bermain bola sepak pada tahun kedua persekolahan menengah. Sebelum itu, dia jarang menonton permainan ini. Dia harus mengucapkan terima kasih kepada tuba untuk kerjayanya. Ketika dia merupakan pelajar tahun pertama di sekolah menengah, seorang pelajar tahun akhir dan pemain tuba yang sama, pada kelas simfoni-band mereka, jika dia mahu menggantikannya sebagai penendang pasukan pada musim berikutnya. 

Isiah Pacheco, pemain belakang

Isiah Pacheco berlari membawa bola semasa perlawanan Kejuaraan AFC menentang Baltimore Ravens pada 28 Januari 2024.

Walaupun QB San Francisco Brock Purdy terkenal dengan status -nya—dia diambil dengan pemilihan terakhir secara keseluruhan, No. 262, dalam Draf NFL 2022—satu lagi pemilihan pusingan akhir dari tahun itu boleh membintangi Super Bowl: pemain belakang Chiefs Isiah Pacheco, yang pada kedudukan 251 secara keseluruhan, daripada Rutgers. (Pacheco berasal dari South Jersey.) Walaupun pasukan penerima KC bergelut pada masa-masa tertentu untuk memperthankan bola pada musim ini, Pacheco adalah kekuatan yang konsisten, berlari sejauh 935 ela, dan tujuh skor. Gaya larinya yang keras dan ganas telah memberi inspirasi kepada banyak pasukan dan “Larian Pacheco seperti dia menggigit orang.” kata pemain belakang bertahan Dallas Cowboys, Jourdan Lewis di X.

Marquez Valdes-Scantling, pemain penerima lebar

Marquez Valdes-Scantling berlari selepas menangkap semasa perlawanan menentang Los Angeles Chargers pada 7 Januari 2024.

Semasa musim biasa, Chiefs mendahului NFL dalam hantaran terlepas, dengan 44. Peminat meluahkan banyak kekecewaan kepada Valdes-Scantling yang terlepas hantaran menentang Philadelphia Eagles semasa kekalahan pada bulan November—dan bola lain sepanjang tahun. Walaupun mendapat gaji $11 juta musim ini, Valdes-Scantling hanya menangkap 21 bola, dengan jarak 315 ela dan satu TD. Namun dia telah membetulkan masalahnya dalam perlawanan akhir musim, setelah membuat dua tangkapan melebihi 30 ela dalam gerakan gol pada separuh masa kedua dalam kemenangan pusingan divisyen KC 27-24 ke atas Buffalo Bills. pada pusingan ketiga lewat dalam perlawanan kejuaraan AFC menentang Baltimore Ravens mengunci kemenangan. “Kadang-kadang bola itu kelihatan besar, kadang-kadang ia kelihatan kecil,” jurulatihnya, Andy Reid, minggu lalu. “Dan dia lalui semua itu.”

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

Creed Humphrey, pemain tengah

Creed Humphrey berbaris semasa perlawanan Kejuaraan AFC menentang Baltimore Ravens pada 28 Januari 2024.

Adakah nama yang lebih baik untuk pemain tengah garisan serangan? Anda akan merasa sukar untuk mencarinya. Humphrey, yang berada dalam tahun ketiga di NFL setelah meninggalkan University of Oklahoma, menjadi sauh barisan yang tidak membenarkan sebarang tekanan gol pada kemenangan KC selepas musim menentang Buffalo. (omong-omong, akan bermain di Super Bowl, paling banyak dari mana-mana sekolah.) Humphrey membesar di Shawnee, Okla., yang menghormati wira kampung halamannya selepas kemenangan Super Bowl tahun lalu dengan “Hari Creed Humphrey.” Dengan ketinggian 6’4″, 302 lbs., Humphrey juga hadir dengan mengagumkan. “Dia makan daging kampung, makan jagung,” bekas rakan sepasukan OU, Jonathan Alvarez, memberitahu . “Saya fikir, ‘Wah, saya tertanya-tanya apa yang dia makan ketika membesar?’