2024 SXSW Conference And Festival - Day 1

(SeaPRwire) –   telah melancarkan sebuah laman web dan akaun Instagram untuk sebuah syarikat gaya hidup akan datang yang dipanggil American Riviera Orchard pada hari Khamis.

American Riviera Orchard kemungkinannya merujuk kepada Santa Barbara, Calif., di mana Markle tinggal bersama suaminya, . Bandar tersebut, yang terletak kira-kira 100 batu di barat laut Los Angeles, telah dijuluki “American Riviera” selama lebih dari satu abad, menurut .

Syarikat baharu Markle akan menjual barangan meja, buku masak, perkakasan makan, jeli, jem, dan banyak lagi, menurut permohonan tanda dagangan syarikat itu. Duchess of Sussex sebelum ini mempunyai blog gaya hidupnya sendiri yang dikenali sebagai , dinamakan sempena wain Tignanello. The Tig telah ditutup pada tahun 2017 — tiga tahun selepas dilancarkan dan tujuh bulan sebelum pertunangannya.

Akaun Instagram American Riviera Orchard telah pun mempunyai lebih 80,000 pengikut setakat petang Khamis, hanya beberapa jam selepas dilancarkan. “Oleh Meghan, the Duchess of Sussex. Diasaskan pada tahun 2024,” menurut bio halaman tersebut.

Cerita Instagram pertama akaun itu menunjukkan video Markle memasak di dapur manakala audio lagu “I Wish You Love” nyanyian Nancy Wilson sedang dimainkan.

 meminta orang ramai memasukkan e-mel mereka untuk menyertai senarai menunggu.

Markle dan suaminya agak senyap di media sosial sejak melepaskan jawatan sebagai kerabat diraja yang bekerja dan tidak pernah menyiarkan sebarang postingan ke akaun @Sussex Royal mereka sejak Mac 2020. Pasangan itu berkongsi kemas kini mengenai , yang telah pada bulan Februari 2024.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.