The Prince And Princess Of Wales Mark World Mental Health Day - Day 3

(SeaPRwire) –   Untuk meraikan ulang tahun kelahiran Putera William yang ke-42, Kate Middleton, Puteri Wales, telah memilih untuk berkongsi foto yang menyeronokkan yang diambilnya bersama suami dan tiga anak mereka, Putera George, 10, Puteri Charlotte, 9, dan Putera Louis, 6.

Dalam foto tersebut, keempat-empat mereka berpegangan tangan, melompat di atas bukit pasir di pantai, dengan tangan diangkat dan mulut terbuka. Imej ini dikongsi di Instagram rasmi Putera dan Puteri Wales pada pagi Jumaat, 21 Jun, dengan kapsyen, “Selamat Hari Lahir, Papa, kami semua sangat menyayangimu! Cx”

Sebagai seorang jurugambar amatur, Middleton dikenali kerana mengambil gambar keluarga dan berkongsi untuk pelbagai acara sepanjang tahun. Foto terbaru ini melengkapi catatan pasangan itu awal bulan ini, yang menunjukkan William dan anak-anaknya juga berdiri di pantai, menghadap ke arah yang bertentangan dengan kamera, tangan mereka saling berpaut ketika mereka melihat ke arah air. Keluarga ini memakai pakaian yang berbeza dalam setiap catatan, walaupun dengan latar yang serupa.

Catatan hari lahir yang penuh keseronokan ini datang selepas keluarga itu dilihat bersama di khalayak ramai buat pertama kalinya dalam beberapa bulan di acara tahunan Trooping the Colour pada hari Sabtu, 15 Jun. Selepas perarakan, Putera dan Puteri Wales, bersama anak-anak mereka, menyertai Raja Charles III dan Ratu Camilla untuk menyaksikan pertunjukan terbang Royal Air Force (RAF) di balkoni Istana Buckingham. Anak bongsu mereka . Trooping the Colour adalah salah satu daripada beberapa acara dalam setahun di mana seluruh keluarga hadir, dan mereka muncul dengan penuh kesatuan.

acara, juga dikenali sebagai , menandakan kepulangannya ke perhatian umum setelah menarik diri dari tugas-tugas awam sejak Disember 2023.

Dalam mesej video yang dikeluarkan pada 22 Mac, Puteri Wales mendedahkan bahawa dia telah didiagnosis dengan jenis kanser yang tidak didedahkan selepas menjalani pembedahan perut yang dirancang pada bulan Januari, dan bahawa dia sedang menjalani rawatan “.”

Sebelum pengumuman itu, Middleton menjadi subjek khabar angin yang berputar-putar dan mengenai tempat kediamannya, menarik perhatian pemerhati di seluruh dunia.

Sebagai Kolonel Pengawal Ireland, Middleton pada asalnya dijadualkan untuk menghadiri latihan akhir untuk Trooping the Colour – juga dikenali sebagai Ulasan Kolonel – tetapi , mengeluarkan permintaan maaf dan mengucapkan terima kasih kepada Pengawal Ireland.

Sebelum kehadiran rasminya di Trooping the Colour, Middleton kepada orang ramai, di mana dia berkongsi bahawa rawatannya sedang berlangsung dan dia “belum keluar dari hutan,” tetapi berharap dapat menghadiri lebih banyak acara awam pada musim panas.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.