Rapper Ice Spice, NFL player Jason Kelce, singer Taylor Swift, and actress Blake Lively react prior to Super Bowl LVIII between the San Francisco 49ers and Kansas City Chiefs at Allegiant Stadium in Las Vegas on February 11, 2024.

(SeaPRwire) –   Ketika sibuk merebut gelaran kedua berturut-turut, saudaranya, Jason Kelce, memainkan peranan yang lebih santai dalam permainan besar tahun ini: berbual dengan .

Sebelum bermulanya pertandingan hari Minggu antara Kansas City Chiefs dan San Francisco 49ers, foto Jason yang akrab dengan Swift dan salah satu teman wanitanya di pesta Super Bowl yaitu Ice Spice, mulai beredar di media sosial.

Swift dan Jason pertama kali menjadi berita utama bersama saat menghadiri pertandingan babak playoff AFC antara Kansas City dan Buffalo Bills, dimana Jason mengungkapkan di podcast-nya dan Travis, New Heights, bahwa pertandingan playoff tersebut merupakan saat pertama ia dan Swift bertemu.

“Saya ingin memberikan kesan pertama yang terbaik, dan ini merupakan peluang terbaik saya”, kata Kelce pada malam itu, dimana ia menarik perhatian kamera saat melompat tanpa baju dari kotak yang didudukinya bersama Swift untuk merayakan gol touchdown Travis.

Kali ini, Jason difoto saat tampak berbincang serius dengan Ice Spice setelah memeluk Swift. Setelah itu, internet pun heboh, dengan pengguna X yang bercanda tentang trio yang serupa dengan karakter dari musikal Annie hingga pengetahuan Jason mengenai katalog musik Ice Spice.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.