Taylor Swift | The Eras Tour - Melbourne, Australia

(SeaPRwire) –   Victoria and Albert Museum (V&A) di London mahu mencari seorang peminat tegar Taylor Swift untuk memberi nasihat tentang budaya peminat Swiftie. V&A, yang dinamakan sempena Ratu Victoria dan Putera Albert, telah mengeluarkan iklan jawatan untuk lima peranan “penasihat peminat tegar”, termasuk satu yang mengkhususkan diri dalam peminat Swift menjelang konsert Eropah jelajah Erasnya, yang akan bermula pada 9 Mei.

Peranan penasihat peminat tegar yang lain akan mengkhususkan diri dalam emoji, kasut buaya, tufting dan drag, menurut keterangan boleh muat turun untuk peranan itu. “Adakah anda ensiklopedia Emoji? Seorang yang arif mengenai kasut buaya? Swiftie yang paling tekun? Perintis tufting? Atau seorang yang taat setia Drag? Jika anda meminatinya, ia ada di V&A,” kata iklan jawatan itu. Kelima “Penasihat Peminat Tegar” yang terpilih akan membantu kurator muzium mengumpulkan koleksi yang ditujukan kepada seni dan reka bentuk yang mengelilingi fenomena budaya.

“Peranan nasihat baharu ini akan membantu kita meraikan dan mengetahui lebih lanjut tentang kepelbagaian kreatif yang amat besar dan selalunya mengejutkan, yang ditawarkan di V&A, selain membantu kita mengetahui lebih lanjut tentang cerita reka bentuk yang relevan dengan audiens kita hari ini,” kata pengarah muzium tersebut, Dr. Tristram Hunt dalam satu kenyataan

Pemohon boleh memohon melalui laman web V&A. Tarikh akhir permohonan untuk kekosongan jawatan separuh masa, dengan kontrak sifar jam, ditutup pada 11:59 malam. pada hari Khamis, 7 Mac 2024.

Peminat Swift terkenal kerana bertukar-tukar gelang persahabatan di konsertnya dan mencipta kostum dan tanda asal untuk menunjukkan cinta mereka terhadap bintang pop berusia 34 tahun itu, salah satu daripada banyak fakta yang mungkin diminati oleh muzium itu.

Sensasi pop itu melanda sfera baharu kemasyhuran sepanjang tahun 2023 sejak dia memulakan jelajah Eras yang memecah rekodnya, dan juga dinamakan sebagai . Gejala itu telah menyebabkan terciptanya pelbagai pekerjaan yang ditujukan kepada Swift. Pada bulan September, USA Today menyiarkan iklan untuk “”, yang menjadi tular di media sosial sebelum diisi oleh Bryan West.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.