Project Healthy Minds' World Mental Health Day Festival 2023

(SeaPRwire) –   Internet diramaikan dengan teori tentang syarikat gaya hidup baharu Meghan Markle, , yang diumumkannya akan dilancarkan pada Khamis, 14 Mac. Menurut permohonan tanda dagangan syarikat itu, ia akan menjual barangan meja, buku masakan, peralatan makan, jeli, jem dan banyak lagi. Di tempat lain, peminat telah berusaha menyusun petunjuk berdasarkan maklumat terhad yang dikeluarkan sekarang.

Satu teori yang tersebar di media sosial ialah syarikat tersebut diumumkan pada 14 Mac kerana tarikh itu menandakan empat tahun sejak Meghan dan suaminya, Putera Harry, menaiki penerbangan dari Vancouver ke Los Angeles untuk memulakan kehidupan baharu mereka di California, tempat kelahiran Meghan. Dalam dokumentari mereka, Putera merujuknya sebagai “penerbangan kebebasan” mereka.

Harry dan Meghan berpindah ke Los Angeles setelah mereka memilih untuk meletakkan jawatan daripada peranan mereka sebagai . Dalam dokumentari Netflix, rakaman video dipaparkan dalam pesawat semasa Harry berkata: “Sekarang pukul 6 pagi pada 14 Mac dan kami sedang menaiki ‘Penerbangan Kebebasan.’ Kami meninggalkan Kanada dan menuju ke Los Angeles.”

TIME telah menghubungi Archewell, organisasi Meghan yang diasaskan bersama Harry, untuk maklumat lanjut mengenai pelancaran .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.