66th GRAMMY AWARDS  Show

(SeaPRwire) –   Tepat ketika peminat ’ berteori bahawa bintang pop itu akan mengumumkan rakaman semula Reputation, dia mengejutkan semua orang dan mengumumkan sebuah album baharu yang dipanggil The Tortured Poets Department, yang katanya akan dilancarkan pada 19 April.

Pada Anugerah Grammy pada hari Ahad, penyanyi itu menang bagi Kategori Album Vokal Pop Terbaik dan berkata bahawa itu adalah kemenangan Grammy ke-13nya—nombor bertuahnya.

“Saya mengucapkan terima kasih kepada peminat dengan memberitahu anda sebuah rahsia yang telah saya rahsiakan daripada anda selama dua tahun, iaitu album baharu saya akan dilancarkan pada 19 April. Ia dipanggil The Tortured Poets Department. Saya akan menyiarkan kulit album itu di belakang pentas sekarang.

Pengumuman itu disambut dengan jeritan serta-merta daripada penonton.

Seperti yang dijanjikan, Swift menyiarkan kulit album itu di X dan , yang mendapat lebih daripada 4 juta tanda suka dalam masa 20 minit.

Peminat merasakan bahawa sesuatu akan dikeluarkan daripada Swift hari ini, kerana bintang pop itu menukar gambar profilnya di Instagram kepada foto hitam putih, taktik yang biasa dilakukannya ketika dia mengumumkan sesuatu.

Swift juga terkenal kerana mengumumkan projek baharu selepas memenangi anugerah. Ketika dia memenangi anugerah bagi Kategori Video Terbaik di Anugerah Video Muzik MTV pada tahun 2022, Swift mengumumkan album Midnights nya. Tidak banyak lagi yang telah dikatakan tentang apa yang diharapkan daripada album itu, tetapi peminatnya pasti akan mencari petunjuk daripada penyanyi itu tentang sebarang perkembangan baharu.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.