(SeaPRwire) –   CEO TIME Jessica Sibley menghantar nota berikut kepada kakitangan pada Rabu:

Pada hari pertama saya sebagai CEO—setahun yang lalu minggu depan—saya menetapkan visi dan strategi kita bersama untuk TIME 3.0 dengan matlamat dan keutamaan berikut:

 • Mempercepatkan laluan keuntungan kita
 • Menyampaikan keputusan perniagaan dan menyampaikan visi jelas untuk pertumbuhan
 • Mempercepat transformasi digital TIME
 • Merevitalisasikan jenama TIME: mengekalkan apa yang telah membuat TIME menjadi jenama ikonik selama 100 tahun, sambil menjangkau pelanggan baru, penonton baru, memacu kepentingan dan mengukuhkan kedudukan TIME untuk masa depan
 • Menguatkan nilai-nilai asas kita dan menetapkan standard tinggi
 • Membuat TIME menjadi tempat kerja terbaik dengan bakat berprestasi tinggi
 • Memastikan perniagaan TIME berdaya maju untuk masa depan

Dalam masa 12 bulan sahaja, kami telah membuat kemajuan yang signifikan dalam mencapai matlamat ini. Walaupun transformasi besar-besaran di seluruh industri kami dan dunia yang kami liputi, kami telah memperkukuh perniagaan dan jenama kami, semuanya sambil mengekalkan misi kami untuk menyediakan liputan berita yang dipercayai dan laporan tentang orang dan idea yang membentuk dunia untuk penonton global kami.

Bulan ini juga menandakan lima tahun sejak TIME menjadi syarikat bebas di bawah pemilikan bersama Marc dan Lynne Benioff pada 2018. Kami sangat bersyukur atas kepercayaan mereka yang tidak berbelah bagi terhadap TIME dan komitmen mereka terhadap jurnalisme berimpak.

Kemajuan kolektif kami sebagai syarikat bebas—bukan sahaja dalam tahun lepas, tetapi dalam lima tahun terakhir—adalah signifikan dan saya ingin mengambil peluang ini untuk merenung kembali pencapaian utama kami sejak November 2022:

 • Menghasilkan Jurnalisme Berimpak Tinggi. Tahun ini, pasukan editorial TIME memimpin perbualan tentang , menerbitkan muka hadapan TIME Bahasa Sepanyol pertama yang menampilkan , dan menghasilkan liputan penting tentang peperangan , , dan lebih banyak lagi. Selain itu, kami juga memperluas komuniti global TIME100 dengan beberapa tambahan baru sepenuhnya, termasuk TIME100 Climate pertama, yang akan dilancarkan esok.
 • Meningkatkan Hasil Pengiklanan dengan Strategi Pentas Utama. Dalam tempoh 12 bulan lepas, kami mengukuhkan kedudukan terkemuka kami sebagai jenama premium, menyampaikan program berimpak tinggi kepada rakan pemasaran kami. Kami dijangka akan menamatkan tahun ini dengan pertumbuhan jualan pengiklanan terus +7% YoY, didorong oleh perkongsian dan pelantikan baru serta pemindahan kami kepada strategi jualan yang memberi tumpuan kepada 10 pentas utama terkemuka, termasuk TIME100, TIME100 Next, TIME100 AI, TIME100 Climate, Anugerah Impak, Rumah Impak, Orang Tahun, Wanita Tahun dan lebih banyak lagi. Kejayaan strategi pentas utama kami telah dikuasai oleh:
  • Perniagaan Acara Langsung Global Kami. Tahun ini kami akan menghasilkan lebih daripada 23 acara, berbanding 10 acara pada 2022. Acara ini adalah evolusi penting untuk jurnalisme dan komuniti kami. Kami juga menubuhkan perniagaan yang berkembang pesat dan meningkatkan jumlah hasil acara +70% YoY dan hasil acara antarabangsa +14% YoY. Rakan kongsi acara di seluruh pentas utama dan acara khas pada 2023 termasuk American Family Insurance, Booking.com, Cadillac, Citi, Deloitte, Intel, Fiji, P&G, Verizon, Glenfiddich, Kia, Nissan, UBS dan lebih banyak lagi.
  • Produk dan Program Kandungan Berjenama Inovatif. Red Border oleh TIME meningkatkan hasil kandungan berjenama dengan lebih daripada +15% YoY, sambil memperkenalkan program baru yang inovatif untuk rakan kongsi kami—-daripada Executive Spotlight temubual dan episod podcast khas dengan Verizon untuk mereka bentuk semula lima muka hadapan ikonik TIME dengan bantuan AI, yang dipersembahkan dalam perkongsian dengan Intel.
 • Mendiversifikasi Aliran Hasil. Tahun ini, TIME menubuhkan beberapa aliran hasil baru yang akan menyediakan asas mampan untuk perniagaan kami ke 2024 dan seterusnya. Kami melancarkan diri ke dalam e-dagang untuk pertama kalinya dengan dan membangunkan beberapa perkongsian strategik baru yang telah menyebabkan pertumbuhan gabungan +19% hasil, termasuk senarai baru dengan dan siri TV pertama kami di Amazon Freevee. Selain itu, kami mencapai pertumbuhan +9% YoY dalam perniagaan anugerah kami.
 • Membawa Cerita TIME ke Pelantar Baru. Selain melancarkan Saluran CEPAT baru, TIME terus menyampaikan kandungan berprestij, dipercayai merentasi cetak, digital, acara langsung, dan televisyen dan filem dengan Studio TIME. Kami meluaskan ke audio dengan podkasst , yang menampilkan temubual dengan pelakon dan penulis Elliott Page, pemuzik Tim McGraw, bekas CEO Bumble Whitney Wolfe Herd, Gabenor Maryland Wes Moore, dan banyak lagi.
 • Memperluas Jangkauan Kami. Hari ini, TIME mencapai penonton terbesar dalam sejarahnya–lebih daripada 120 juta orang di seluruh dunia di merata platformnya, dengan pembaca di bawah umur 35 kini menyumbang 45% daripada penonton global kami.
 • Mendemokrasikan Akses ke Maklumat Berwibawa. Pada Jun, kami menghapuskan bayaran untuk mengakses TIME, menawarkan penonton di seluruh dunia akses percuma ke Time.com, lebih memajukan misi TIME untuk berkhidmat sebagai panduan yang dipercayai umat manusia.
 • Melaksanakan Inisiatif Pengurangan Kos dan Kecekapan. Kami membuat kemajuan yang signifikan dalam mengurus perbelanjaan merentasi perniagaan kami sambil memberi keutamaan kepada pelaburan dalam bidang di mana kami melihat potensi pertumbuhan dan keuntungan yang terbesar, yang kekal menjadi keutamaan hari ini dan akan diteruskan ke 2024.

Ketika kami menuju minggu-minggu sibuk dan produktif tahun ini, kami akan terus membangun momentum dan pertumbuhan yang kukuh ini. Pada akhir November, TIME akan menuju ke Los Angeles untuk Majlis Makan Malam Pemimpin Latin, San Francisco untuk TIME100 Bercakap tentang “Membawa AI Ke Mana-Mana,” dan Dubai untuk COP28, di mana kami akan menganjurkan acara baru untuk pelancaran senarai TIME100 Climate pertama. Dan pada awal Disember, kami akan mengumumkan pilihan untuk Orang Tahun 2023—saat editorial tahunan yang paling ditunggu-tunggu!

Saya bersyukur atas dedikasi anda terhadap misi kami dan kejayaan TIME dalam 12 bulan lepas. Saya berharap untuk melihat apa yang boleh kita capai bersama-sama dalam minggu-minggu terakhir tahun ini.

Salam terbaik,

Jess

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)