(SeaPRwire) –   dikenali sebagai provokator, menentang sikap suci mengenai kaum, selebriti dan industri hiburan dalam komedi gelap seperti yang berubah wujud dan satira stan tahun lalu . Tetapi dia juga mempunyai sisi romantis. Ia telah mendorong jalan cerita Atlanta tentang hubungan watak Earn dengan ibu anak perempuannya ( ) dan beberapa muzik terbaik yang telah dilancarkan sebagai .

Mr. & Mrs. Smith, Glover dan Francesca Sloane yang merupakan pencipta bersama, meraikan semula aksi yang merosakkan pada tahun 2005 yang melahirkan , merupakan siri pertamanya untuk menonjolkan kepekaan yang lebih mesra. Sebenarnya, nada warnanya lebih dekat dengan dan komedi detektif (kebanyakannya) ringan daripada sumber ilham beroktan tinggi mengenai dua orang pembunuh upahan yang berkahwin yang berbohong antara satu sama lain mengenai profesion mereka sehinggalah mereka diarahkan untuk membunuh satu sama lain.

Dalam versi ini, John lakonan Glover dan Jane lakonan adalah orang asing yang putus asa yang disatukan oleh majikan misteri dalam perkahwinan palsu. Dia adalah pengambil risiko yang sangat bijak yang ditolak CIA kerana “kecenderungan antisosial”. Dia adalah seorang veteran tentera yang ramah dengan pelepasan dengan tidak hormat. Bersama-sama, mereka mempertaruhkan nyawa mereka dalam misi yang sama glamor dan janggal. Satu episod menggambarkan mereka mengintip keruntuhan perkahwinan seorang hartawan ( ) semasa percutian ski di Dolomites. Dalam episod lain, mereka memuaskan nafsu seksual seorang jutawan yang dimainkan oleh John Turturro dalam usaha untuk menyuntiknya dengan serum kebenaran.

Terdapat banyak tindakan yang ditawarkan. Tetapi, seperti dalam Poker Face, penekanan sebenar rancangan itu adalah kepada watak-watak – dan senarai bintang undangan yang menggembirakan termasuk , Parker Posey, , dan banyak lagi. John dan Jane jatuh cinta dengan cepat, namun hubungan mereka diuji oleh tekanan yang berkaitan dengan pekerjaan, keutamaan yang tidak serasi, dan keperibadian mereka yang sangat berbeza. Melalui bual bicara bantal yang tidak masuk akal serta pertengkaran yang marah, mereka menyelesaikan masalah yang sangat memuncak yang mungkin dihadapi oleh pasangan yang cuba membina kehidupan bersama.

Sebagai metafora untuk keangkuhan perkahwinan kita menentang dunia, ia berjaya. Glover dan Erskine mempunyai hubungan kimia yang menyeronokkan. Namun, disebalik semua adegan pertarungan dan kejar-mengejar, iramanya kadangkala perlahan; episod yang terasa lembek pada minit ke-45 mungkin lebih menawan pada setengah jam. Pada masa yang sama, ada sesuatu yang menarik tentang kekusutan cerita. Mr. & Mrs. Smith mungkin bukan klasik seperti Atlanta, tetapi ia boleh menjadi sangat menyeronokkan.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.