Free COVID Tests

(SeaPRwire) –  
WASHINGTON – Rakyat Amerika Syarikat boleh memesan lebih ujian COVID-19 rumah online untuk penghantaran rumah.

Kerajaan Amerika Syarikat menawarkan untuk menghantar satu lagi siri empat ujian di rumah sebelum peningkatan biasa kes semasa musim perayaan cuti.

Sesiapa yang tidak memesan siri empat ujian COVID-19 pada September boleh menjamin sehingga lapan kali ganda kali ini bermula Isnin di . Pos Amerika Syarikat akan menghantarnya secara percuma.

Kerajaan menghantar ujian koronavirus kepada rakyat sebagai musim cuti bermula dan peningkatan kes telah dilaporkan di beberapa kawasan negara. Rawatan hospital bagi COVID-19, yang telah mengakibatkan kematian di Amerika Syarikat, meningkat pada musim luruh tetapi kekal stabil dalam minggu-minggu kebelakangan ini. Kemunafikan dari vaksinasi dan jangkitan terdahulu telah mengekalkan bilangan kes lebih rendah berbanding tahun lain.

Penerbitan percuma ujian COVID-19 hidung juga datang sebelum musim sejuk pertama sejak wabak bermula bahawa insurans tidak lagi dikehendaki untuk menampung kos mereka. Purata, ujian rumah sekarang kos $11 tanpa insurans, mengikut analisis oleh pertubuhan penyelidikan kesihatan tidak untung KFF.

Makmal Makanan dan Dadah Amerika Syarikat juga meluluskan vaksin pada September dalam harapan untuk meningkatkan perlindungan bagi rakyat Amerika Syarikat musim sejuk ini. Suntikan menyasarkan keturunan omicron dinamakan XBB.1.5, menggantikan vaksin lama yang menyasarkan strain asal virus koronavirus dan versi omicron awal yang jauh lebih awal. Suntikan disyorkan untuk semua orang berusia 6 bulan atau lebih tua, tetapi .

Pembayar cukai Amerika Syarikat telah menghabiskan puluhan bilion dolar untuk membangunkan ujian, vaksin dan rawatan COVID-19 dalam tiga tahun sejak .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)