(SeaPRwire) –

BERLIN dan NEW YORK, 13 Nov. 2023 — , platform komposisi perdagangan terkemuka untuk kes kesofistikated dalam Perdagangan B2B, Pasaran Enterprise, dan Perdagangan Barang, hari ini mengumumkan perkongsian baharu dengan , pembekal global terkemuka bagi penyelesaian teknologi cukai tidak langsung. Perkongsian ini akan melihat perkhidmatan Vertex ditawarkan melalui Platform Komposisi Aplikasi Spryker, menyederhanakan proses mematuhi bidang kuasa cukai tempatan di lebih 19,000 bidang kuasa di seluruh dunia. Pelanggan kini boleh menghubungi dan memanfaatkan Vertex® O Series® untuk menyederhanakan keperluan cukai untuk konfigurasi penjual pihak ketiga dan cukai jualan.

“Pelanggan kami mengharapkan kami untuk menyediakan penyelesaian yang memberdayakan perniagaan mereka dan menyederhanakan keperluan perdagangan mereka,” kata Manishi Singh, Naib Presiden Platform Komposisi Aplikasi & Perkongsian Teknologi di Spryker. “Dengan bekerjasama dengan Vertex, pelanggan Spryker boleh menguruskan keperluan cukai kompleks pada skala, tidak kira sama ada organisasi memberi tumpuan kepada B2B, B2C, D2C, pasaran atau mana-mana bentuk perdagangan yang lebih sofistikated. Penyelesaian Vertex terintegrasi dengan licin melalui Platform Komposisi Aplikasi kami, memperluas nilai platform komposisi kami dan menyederhanakan pematuhan cukai tidak langsung untuk pelanggan global kami.”

Satu aplikasi Vertex khas untuk Platform Komposisi Aplikasi Spryker telah dibina untuk menyediakan ciri-ciri berikut:

    • Integrasi mudah dan cepat Vertex® O Series® On-Demand dalam projek dan konfigurasi Spryker.
    • Penentuan cukai lebih tepat dan diautomasikan sebelum pembayaran menggunakan alamat penghantaran pelanggan.
    • Laporan cukai terperinci dalam papan pemuka Vertex menunjukkan Nombor Order Spryker sebagai Nombor Invoice untuk pelanggan.
    • Kelenturan untuk mengintegrasikan dengan sistem kewangan lain (ERP, CRM, dsb.) dan menambah lebih data dengan penggunaan metadata cukai.

Pelanggan bersama boleh menambah aplikasi Vertex kepada operasi perdagangan digital sedia ada dengan hanya beberapa klik, menyederhanakan proses integrasi dan mempercepatkan nilai masa.

Perkongsian ini memberikan pelanggan Spryker dengan akses kepada penyelesaian dan perkhidmatan berskala yang mengautomasikan proses, meningkatkan kecekapan dan ketepatan, dan meningkatkan pengalaman pelanggan, semuanya sementara mengurangkan risiko. Bersama-sama, Vertex dan Spryker membolehkan pelanggan menggunakan platform Spryker untuk dengan cepat membesar perniagaan pasaran mereka sambil menangani cabaran pematuhan cukai secara berkesan.

“Dalam dunia yang semakin saling berhubung, perniagaan menghadapi cabaran kompleks untuk menavigasi landskap cukai tidak langsung yang rumit merentasi sempadan,” komen Bradd Wildstein, Naib Presiden Jualan Saluran Global di Vertex. “Kami gembira bekerjasama dengan Spryker untuk menawarkan penyelesaian cukai tidak langsung yang berdaya untuk membolehkan peniaga mereka mengatasi halangan berkaitan cukai – menggalakkan pertumbuhan dan pengembangan di pasaran global.”

Sebagai pembekal teknologi cukai yang dipercayai dengan pengalaman industri lebih 40 tahun, Vertex menyokong banyak jenama paling bernilai di dunia, termasuk peratusan besar daripada mereka dalam Fortune 500. Ia adalah kepakaran ini yang pengguna Spryker akan dapat mengakses, mengakses lebih 800 juta peraturan cukai dari dalam penyelesaian kepatuhan cukai dan perdagangan canggih sedia ada mereka.

Mengenai Vertex
adalah pembekal perisian dan penyelesaian cukai tidak langsung global terkemuka. Misi syarikat adalah untuk menyediakan teknologi cukai yang paling dipercayai untuk membolehkan perniagaan global bertransaksi, mematuhi dan berkembang dengan keyakinan. Vertex menyediakan penyelesaian yang boleh disesuaikan kepada industri khusus untuk garis cukai tidak langsung utama, termasuk jualan dan penggunaan pengguna, nilai tambah dan gaji. Beribu pejabat di Amerika Utara, dan pejabat di Amerika Selatan dan Eropah, Vertex mempekerjakan lebih 1,400 profesional dan menyokong syarikat di seluruh dunia.

Untuk maklumat lanjut, lawati atau ikuti Vertex di dan .

Hakcipta © 2023 Vertex, Inc. Hak cipta terpelihara. Maklumat yang terkandung di sini bertujuan untuk maklumat sahaja, boleh berubah pada bila-bila masa di masa depan, dan bukan nasihat undang-undang atau cukai.

Mengenai Spryker
Spryker adalah platform perdagangan komposisi terkemuka untuk perusahaan dengan model perniagaan yang kompleks untuk membolehkan pertumbuhan, inovasi dan perbezaan. Direka khas untuk perniagaan transaksional yang kompleks, model tanpa kepala, berfokuskan API Spryker menawarkan pendekatan terbaik daripada jenama yang menyediakan perniagaan fleksibiliti untuk menyesuaikan diri, berskala dan dengan cepat memasuki pasaran sambil menyediakan nilai lebih awal yang lebih cepat sepanjang perjalanan transformasi digital mereka. Sebagai pemimpin platform global untuk Pasaran Enterprise dan Perdagangan Barang, Spryker telah memberdayakan lebih 150 pelanggan enterprise global di seluruh dunia dan dipercayai oleh jenama seperti ALDI, Siemens, Hilti, dan Ricoh. Spryker adalah syarikat teknologi swasta beribu pejabat di Berlin dan New York disokong oleh pelabur kelas dunia seperti TCV, One Peak Partners, ProjectA, Cherry Ventures, dan Maverick Capital. Ketahui lebih lanjut di dan ikuti Spryker di dan .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow ) 

HUBUNGI: Butiran hubungan:
press@spryker.com