(SeaPRwire) –   SANTA CLARA, Calif., 10 Mei 2024 — Agora, Inc. (NASDAQ: API) akan mengeluarkan keputusan kewangannya untuk suku tahun yang berakhir pada 31 Mac 2024 selepas penutupan pasaran Amerika Syarikat pada 22 Mei 2024. Agora, Inc. akan menganjurkan sesi soal jawab untuk membincangkan keputusan kewangan pada pukul 6 petang Waktu Pasifik / 9 malam Waktu Timur pada hari yang sama. Butir-butir untuk sesi soal jawab adalah seperti berikut:

Judul Acara: Keputusan Kewangan Agora, Inc. Suku Pertama 2024

Sesi soal jawab akan diadakan di

Pelabur yang ingin mendengar sesi soal jawab hendaklah log masuk sekurang-kurangnya 15 minit sebelum siaran dimulakan. Peserta boleh mendaftar untuk sesi soal jawab dengan pautan di bawah.

Sila lawati laman hubungan pelabur Agora, Inc. pada 22 Mei 2024 untuk melihat pengeluaran kewangan dan slaid-slaid mengiringi sebelum sesi soal jawab.

Mengenai Agora, Inc.

Agora, Inc. adalah syarikat pegangan untuk dua perniagaan berasingan, Agora dan Shengwang.

Beribu pejabat di Santa Clara, California, Agora merupakan perintis dan pemimpin global dalam Teknologi Perhubungan Secara Langsung – Platform sebagai Perkhidmatan (PaaS), menyediakan pembangun dengan antaramuka pemrograman aplikasi (API) yang mudah, fleksibel dan berkuasa untuk memasukkan keupayaan suara langsung, video, siaran langsung interaktif, chat, papan jingga dan kecerdasan buatan ke dalam aplikasi mereka.

Beribu pejabat di Shanghai, China, Shengwang merupakan perintis dan pembekal PaaS Perhubungan Secara Langsung yang terkemuka di pasaran China.

Untuk maklumat lanjut mengenai Agora, sila lawati:
Untuk maklumat lanjut mengenai Shengwang, sila lawati:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGAN: Hubungan Pelabur:
investor@agora.io

Hubungan Media: 
press@agora.io