(SeaPRwire) –   BEIJING, Feb. 08, 2024 — Kingsoft Cloud Holdings Limited (“kami,” “Kingsoft Cloud” atau “Syarikat”) (NASDAQ: KC dan HKEX: 3896), penyedia perkhidmatan awan bebas terkemuka di China, hari ini mengumumkan bahawa setiap cadangan yang dikemukakan untuk kelulusan pemegang saham seperti yang dinyatakan dalam notis mesyuarat agung luar biasa bertarikh 12 Januari 2024 telah diluluskan dalam mesyuarat yang diadakan di Beijing, China hari ini.

Kenyataan Selamat

Pengumuman ini mengandungi kenyataan prospektif. Kenyataan-kenyataan ini dibuat di bawah “perlindungan selamat” di bawah Akta Pembaikan Litigasi Sekuriti Swasta Amerika Syarikat 1995. Kenyataan prospektif ini boleh dikenal pasti melalui istilah seperti “akan”, “menjangka”, “mengantisipasi”, “masa depan”, “berniat”, “percaya”, dan kenyataan serupa. Di samping Pandangan Perniagaan, dan petikan pengurusan dalam pengumuman ini, serta rancangan strategik dan operasi Kingsoft Cloud, mengandungi kenyataan prospektif. Kingsoft Cloud juga mungkin membuat kenyataan prospektif secara bertulis atau lisan dalam laporan berkala kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (“SEC”), dalam laporan tahunan kepada pemegang saham, dalam rilis akhbar dan bahan bertulis lain dan dalam pernyataan lisan oleh pegawai, pengarah atau pekerjanya kepada pihak ketiga. Kenyataan-kenyataan yang bukan merupakan fakta sejarah, termasuk tetapi tidak terhad kepada kenyataan mengenai yakinan dan jangkaan Kingsoft Cloud, adalah kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif melibatkan risiko dan ketidakpastian dalaman. Beberapa faktor boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada apa-apa kenyataan prospektif, termasuk tetapi tidak terhad kepada faktor-faktor berikut: matlamat dan strategi Kingsoft Cloud; pembangunan perniagaan, keputusan operasi dan keadaan kewangan masa depan Kingsoft Cloud; dasar kerajaan yang berkaitan dan peraturan yang berkaitan dengan perniagaan dan industri Kingsoft Cloud; dan kondisi ekonomi dan perniagaan umum di China; dan anggapan di sebalik atau berkaitan dengan mana-mana yang tersebut di atas.

Mengenai Kingsoft Cloud Holdings Limited

Kingsoft Cloud Holdings Limited (NASDAQ: KC dan HKEX: 3896) ialah penyedia perkhidmatan awan bebas terkemuka di China. Dengan infrastruktur awan komprehensif, produk awan natif berteknologi tinggi berasaskan keupayaan penyelidikan dan pembangunan teknologi awan yang kuat, penyelesaian industri khusus yang direka dengan baik dan penyempurnaan dan pelaksanaan hujung ke hujung, Kingsoft Cloud menawarkan perkhidmatan awan yang boleh dipercayai dan dipercayai kepada pelanggan dalam bidang yang dipilih secara strategik.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati: http://ir.ksyun.com.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

Kingsoft Cloud Holdings Limited
Nicole Shan
Tel: +86 (10) 6292-7777 Ext. 6300
Email: ksc-ir@kingsoft.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.