(SeaPRwire) –   SEOUL, KOREA, Mac 19, 2024 — NACIFIC, jenama K-kecantikan, telah mendedahkan produk baharu ‘Siri Badan Rumpai Laut Hitam’ yang menampilkan duta baharu xikers untuk penjagaan rambut & badan pada bulan Mac.

Selain itu, NACIFIC akan mengadakan acara kad gambar bermula pada 22 Mac untuk meraikan pelancaran produk penjagaan badan baharu dan pemilihan kumpulan budak lelaki xikers sebagai model jenama.

Acara ini akan diadakan secara eksklusif menerusi kedai rasmi NACIFIC dalam talian (Shopee, Amazon, Lazada, Walmart, dsb.). Kad gambar xikers akan diberi bersama pembelian produk baharu Siri Badan Rumpai Laut Hitam, Blok Hitam Pembunuh Kepala Hitam, dan Set Bola Mandian.

Siri Badan Rumpai Laut Hitam NACIFIC yang baharu dilancarkan menampilkan komponen penting yang diperolehi daripada rumpai laut laut dalam yang asli dan mengandungi 10,000ppm air laut, yang menyuburkan dan menghidratkan kulit kering dengan berkesan. Terdiri daripada Cucian Lulur Badan (250ml), Losyen Badan (250ml), dan Semburan Badan (80ml), rangkaian produk penjagaan badan ini menawarkan penyelesaian penjagaan kulit yang komprehensif.

Hyunjun Roh, Ketua Pegawai Eksekutif NACIFIC, menyatakan, “xikers telah dipilih sebagai model baharu kami berdasarkan daya tarikan, kesegaran, dan tenaga yang bersemangat yang pelbagai, yang bergema secara berkesan dengan nilai jenama kami, mempromosikan kecantikan yang sihat. Kami percaya imej mereka akan menyampaikan intipati jenama ini dengan berkesan. Dengan pelancaran acara kad gambar xikers ini, kami menjangkakan pelbagai kerjasama menarik antara xikers dan NACIFIC, dan memohon minat dan sokongan berterusan anda dengan tulus.”

Sementara itu, xikers telah menerima sambutan yang hangat selepas kemunculan semula mereka yang berjaya dengan mini album ke-3 mereka, “HOUSE OF TRICKY: Trial And Error,” yang dilancarkan pada 8 Mac.

Hubungan Media

Jenama: NACIFIC

Hubungi: Pasukan Jualan Global

E-mel: b2c@abillkorea.com

HK:

SG:

PH:

MY:

TW:

MX:

TH:

BR:

SUMBER: NACIFIC

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.