(SeaPRwire) –   Tokyo, Jepun, 28 Mac 2024 — Linkage Global Inc (“Syarikat” atau “Linkage”), (NASDAQ: LGCB), syarikat perkhidmatan perdagangan elektronik lintas sempadan berpusat di Jepun, hari ini mengumumkan bahawa Fujian Chuancheng Digital Technology Limited (“Fujian Chuancheng”), anak syarikat milik penuh Syarikat, telah melancarkan perkhidmatan pengendalian kedai atas talian lintas sempadan, yang merangkumi pengendalian dan penyelenggaraan kedai pihak ketiga pelanggan di Amazon, mempamerkan dan mempromosikan produk, iklan dan pembinaan jenama, serta menyediakan perkhidmatan pelanggan kepada pengguna akhir. Dengan perkhidmatan ini, Linkage bertujuan untuk menyediakan pelanggan dengan penyelesaian perdagangan elektronik menyeluruh.

Linkage percaya bahawa reputasinya sebagai pembekal perkhidmatan perdagangan elektronik lintas sempadan terunggul mungkin membantu memperluaskan perniagaan Hengyu Footwear dan Hanqichangcheng dengan mempromosikan produk mereka di pasaran antarabangsa dan mungkin meningkatkan pengiktirafan jenama mereka secara global.

Menurut Perjanjian, selain daripada pengendalian dan penyelenggaraan harian kedai atas talian mereka, Hengyu Footwear dan Hanqichangcheng akan mendapat manfaat daripada pakej perkhidmatan menyeluruh Linkage, yang juga termasuk kajian pasaran, kedudukan produk strategik, pengoptimuman pendaftaran, strategi operasi, dan analisis berasaskan data. Melalui kepakaran para profesional berpengalaman Linkage, Linkage percaya ia boleh menyesuaikan strategi memposisikan jenama untuk pelanggan, untuk memaksimakan keterlihatan produk, kedudukan carian, dan prestasi jualan dan memberdayakan pelanggan untuk meningkatkan daya saing dan memperkukuhkan kedudukan pasaran mereka.

Linkage mengharapkan melancarkan kempen pemasaran untuk Hengyu Footwear dan Hanqichangcheng melalui promosi media sosial, pengoptimuman enjin carian, kempen pemasaran emel terarah dan strategi kandungan yang menarik, dalam usaha untuk membentuk sambungan bermakna antara pelanggan dan pengguna sasaran mereka.

Encik Zhihua Wu, CEO dan Pengerusi Lembaga Pengarah Syarikat menyatakan, “Linkage kekal teguh dalam komitmen untuk membuka potensi perniagaan pelanggannya. Kolaborasi kami dengan Hengyu Footwear dan Hanqichangcheng merupakan contoh dedikasi kami yang tidak berbelah bagi kepada pembangunan strategik jangka panjang dalam bidang ini.”

“Dalam landskap perdagangan elektronik global yang sentiasa berubah, kami bersedia untuk mengembangkan perkhidmatan pengendalian kedai perdagangan elektronik lintas sempadan kami dari Amazon ke platform terkemuka seperti Rakuten, Yahoo, Wowma, TikTok dan pasaran lain. Kami percaya peluasan strategik ini meningkatkan liputan pasaran Linkage, membuka pelbagai peluang perniagaan yang boleh menggerakkan pertumbuhan Syarikat dan memperkukuhkan kedudukannya di pasaran.”

“Kami juga merancang untuk aktif mencari peluang perkongsian dengan syarikat Jepun terkemuka. Kolaborasi ini akan membuka jalan untuk meluaskan jangkauan kami ke pasaran baru. Kolaborasi dengan Hengyu Footwear dan Hanqichangcheng mewakili titik perubahan penting dalam trajektori Linkage, menekankan dedikasi kami yang tidak berbelah bagi untuk memberdayakan pelanggan dalam bidang perdagangan elektronik lintas sempadan global.”

Tentang Linkage Global Inc

Linkage Global Inc ialah pembekal perkhidmatan perdagangan elektronik lintas sempadan berpusat di Jepun, dengan operasi di Jepun, Hong Kong dan China daratan. Syarikat telah membangunkan sistem perkhidmatan menyeluruh yang terdiri daripada dua garis perniagaan yang saling melengkapi, termasuk (i) jualan lintas sempadan, (ii) perkhidmatan perdagangan elektronik bersepadu dan (iii) perkhidmatan pengendalian kedai perdagangan elektronik. Operasi jualan lintas sempadan pada asalnya dilancarkan pada tahun 2011 di Jepun melalui anak syarikat Syarikat, EXTEND CO., LTD. Produk yang dijual dalam perniagaan jualan lintas sempadan Syarikat bersumber daripada pengilang dan jenama Jepun dan Cina, bersama-sama dengan produk pintar jenama persendirian Syarikat. Linkage juga menyediakan penyelesaian pemasaran digital kepada pelanggannya dengan bekerjasama dengan Google dan saluran lain. Sejak 2021, Syarikat telah memulakan penawaran kursus latihan perdagangan elektronik dan perkhidmatan sokongan perisian. Misi Linkage adalah untuk memudahkan transaksi lintas sempadan. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Kenyataan Pandangan Ke Depan

Kenyataan media ini mengandungi pandangan ke depan. Pandangan ke depan merangkumi kenyataan yang berkaitan dengan rancangan, objektif, sasaran, strategi, peristiwa masa depan atau prestasi, anggapan asas, dan kenyataan lain selain kenyataan fakta sejarah. Apabila Syarikat menggunakan perkataan seperti “mungkin”, “akan”, “bertujuan”, “yakin”, “menjangka”, “projek”, “menganggarkan” atau ungkapan serupa yang tidak berkaitan semata-mata dengan perkara sejarah, ia membuat pandangan ke depan. Pandangan ke depan bukanlah jaminan prestasi masa depan dan membabitkan risiko dan ketidakpastian yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar Syarikat berbeza secara material daripada jangkaan yang dibincangkan dalam pandangan ke depan. Kenyataan ini tertakluk kepada ketidakpastian dan risiko, termasuk tetapi tidak terhad kepada ketidakpastian berkaitan dengan keadaan pasaran. Faktor tambahan dibincangkan dalam penyataan Syarikat dengan SEC, yang boleh dikaji di . Oleh itu, pelabur dinasihatkan untuk tidak menaruh kepercayaan berlebihan terhadap mana-mana kenyataan pandangan ke depan dalam kenyataan media ini. Syarikat tidak menanggung sebarang kewajipan untuk secara awam mengkaji semula pandangan ke depan ini untuk memenuhi peristiwa atau keadaan yang timbul selepas tarikh ini.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:
Hubungan Pelabur
WFS Hubungan Pelabur Inc.
Connie Kang, Rakan
Emel:
Tel: +86 1381 185 7742

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.