(SeaPRwire) –   PDD Holdings Inc. (“PDD Holdings” atau “Syarikat”) (NASDAQ: PDD) hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangan tidak diaudit bagi suku keempat dan tahun kewangan berakhir 31 Disember 2023, sebelum pasaran AS dibuka pada hari Rabu, 20 Mac 2024.

Pengurusan Syarikat akan mengadakan persidangan pendapatan pada pukul 7:30 pagi ET pada 20 Mac 2024 (11:30 pagi GMT dan 7:30 petang HKT pada hari yang sama).

Persidangan itu akan disiarkan langsung di . Laman web itu akan tersedia untuk ulasan selepas tamat persidangan.

Mengenai PDD Holdings:
PDD Holdings ialah kumpulan perdagangan antarabangsa yang memiliki dan mengendalikan portfolio perniagaan. PDD Holdings bertujuan untuk memasukkan lebih banyak perniagaan dan orang ke dalam ekonomi digital supaya komuniti tempatan dan perniagaan kecil dapat menikmati peningkatan produktiviti dan peluang baru.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGAN: Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi kami di:
investor@pddholdings.com
media@pddholdings.com