(SeaPRwire) –   Singapura, 15 Jan. 2024 –, sebuah kuasa peneraju dalam arena pertukaran terdesentralisasi (DEX), dengan bangganya mengumumkan permulaan rasmi operasinya dengan pelancaran besar yang dijangka pada bulan Mac 2024. Mewakili satu lompatan yang menakjubkan ke hadapan dalam dunia perdagangan aset digital, SphereX akan menakrifkan semula landskap dengan memperkenalkan platform yang lebih selamat dan telus yang direka untuk aksesibiliti global dan advokasi masyarakat.

Ketika ekosistem digital mengalami perubahan dinamik, SphereX muncul sebagai obor inovasi dalam sektor pertukaran terdesentralisasi. Platform ini dibina berdasarkan teknologi blok rantai dan penyelesaian kontrak pintar yang kukuh, memastikan pengalaman perdagangan yang lancar sambil memberdayakan pengguna dengan kawalan penuh terhadap aset mereka. Komitmen SphereX terhadap keselamatan, ketelusan dan reka bentuk berfokuskan pengguna meletakkannya sebagai pemain kunci dalam masa depan perdagangan terdesentralisasi.

Selari dengan pelancaran besar, SphereX dengan sukacitanya mengumumkan permulaan pusingan benihnya dengan $30 juta yang menarik perhatian yang ketara dengan sebagai pelabur awal dan penyokong utamanya. Fundamental Labs, sebuah nama terkemuka dalam pelaburan blok rantai dan kripto, mengenal pasti potensi transformasi SphereX dalam mengubah dinamik landskap DeFi.

“Kami gembira untuk memimpin pusingan pelaburan dengan SphereX dan menyokong misinya untuk mewujudkan pertukaran terdesentralisasi yang memberi tumpuan kepada keselamatan, ketelusan dan inovasi,” ungkap Henry Love, Pengarah Urusan Fundamental Labs. “Wawasan SphereX selari sepenuhnya dengan komitmen kami untuk memacu pembangunan teknologi blok rantai. Kami yakin pelaburan kami akan memacu SphereX ke aras baru dalam dunia kewangan terdesentralisasi yang berkembang.”

“Pelancaran besar SphereX yang akan datang merupakan tonggak penting, dan kami bersyukur mempunyai Fundamental Labs sebagai pelabur utama,” ungkap Kaimin Hu, CEO SphereX. “Pandangan strategik dan pengalaman mereka yang luas dalam bidang blok rantai membuat mereka rakan kongsi yang sesuai ketika kami melancarkan sebagai DEX pertama di Blast. Kami gembira dengan peluang kolaborasi ini akan membuka untuk SphereX dan komuniti kewangan terdesentralisasi secara umum.”

SphereX menjemput pelabur, peminat blok rantai dan rakan kongsi strategik untuk sertai mereka dalam membentuk masa depan kewangan terdesentralisasi. Untuk meninjau peluang pelaburan dan mengetahui lebih lanjut tentang SphereX, sila lawati , dan untuk maklumat terkini, berita dan promosi ikuti SphereX di dan .

Tentang SphereX:
SphereX ialah pertukaran kripto terdesentralisasi yang direka untuk menyediakan pengguna dengan platform yang lebih selamat, cekap dan ramah pengguna untuk perdagangan aset digital. SphereX mempamerkan gabungan unik keupayaan yang termasuk penyesuaian luar talian untuk pelaksanaan perdagangan laju kilat, penyelesaian dalam talian untuk keselamatan yang dipertingkatkan, dan perdagangan margin silang untuk mengoptimumkan penggunaan modal. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang SphereX, lawati laman web SphereX, dan untuk maklumat terkini, berita dan promosi ikuti SphereX di X dan Telegram.

Tentang Fundamental Labs:
Fundamental Labs ialah firma pelaburan blok rantai dan kripto terkemuka yang komited untuk menyokong dan melabur dalam projek-projek inovatif yang membentuk masa depan kewangan terdesentralisasi. Dengan rekod pelaburan berjaya (seperti Coinbase, Binance, Polkdot, dan sebagainya), Fundamental Labs bertekad untuk memacu pertumbuhan dan penggunaan teknologi blok rantai.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: admin(at)sx.xyz