(SeaPRwire) –   BERKELEY, Calif. dan MAINZ, Jerman, 15 Nov. 2023 — Mainz Biomed N.V. (Nasdaq: MYNZ) (“Mainz Biomed” atau “Syarikat”) mengumumkan penutupan penawaran saham berdaftar terusnya dengan beberapa pelabur institusi untuk membeli $5.0 juta saham biasa (atau waran pra-dibayar untuk membeli saham biasa sebagai gantinya) dan waran untuk membeli saham biasa. Harga gabungan untuk setiap saham biasa (atau waran pra-dibayar) dan waran berkaitan untuk membeli satu saham biasa adalah $1.20.

Titan Partners Group, sebuah bahagian American Capital Partners, bertindak sebagai ejen penempatan tunggal untuk penawaran tersebut.

Penawaran saham berdaftar terus ini dibuat mengikut penyataan pendaftaran berkesan bentuk F-3 (No. 333-269091) yang diisytiharkan berkuat kuasa oleh Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (the “SEC”) pada 6 Januari 2023. Satu tambahan prospektus akhir dan prospektus menyertai yang menggambarkan terma-terma penawaran yang dicadangkan telah difailkan dengan SEC dan boleh didapati di laman web SEC di . Salinan elektronik tambahan prospektus akhir dan prospektus menyertai boleh didapati dengan menghubungi Titan Partners Group LLC, sebuah bahagian American Capital Partners, LLC, 4 World Trade, 29th floor, New York, NY 10007, melalui telefon di (929) 833-1246 atau melalui emel di info@titanpartnersgrp.com.

Kenyataan akhbar ini tidak akan membentuk tawaran untuk menjual atau permintaan untuk membeli dan tidak akan ada jualan sekuriti ini di mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang di mana tawaran, permintaan atau jualan itu akan menyalahi undang-undang sebelum pendaftaran atau kelayakan di bawah undang-undang sekuriti mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang tersebut.

Sila ikuti kami untuk mengekalkan kemaskini:

Mengenai Mainz Biomed N.V.
Mainz Biomed membangunkan penyelesaian diagnostik molekul genetik bersedia pasaran untuk keadaan yang membahayakan nyawa. Produk utama syarikat ialah ColoAlert®, ujian pemeriksaan awal tepat, tidak invasif dan mudah untuk kanser rektum berdasarkan deteksi multipleks real masa berdasarkan reaksi rantai polimeras (PCR) untuk penanda molekul genetik dalam sampel najis. ColoAlert® kini dipasarkan di seluruh Eropah. Syarikat sedang menjalankan kajian klinikal penting FDA untuk kelulusan peraturan AS. Portfolio calon produk Mainz Biomed juga termasuklah PancAlert, ujian skrining awal kanser pankreas pada peringkat awal.

Untuk pertanyaan media –

Di Eropah:
MC Services AG
Anne Hennecke/Caroline Bergmann
+49 211 529252 20

Di AS:
Josh Stanbury
+1 416 628 7441

Untuk pertanyaan pelabur, sila hubungi

Kenyataan Prospektif
Beberapa kenyataan yang dibuat dalam kenyataan akhbar ini adalah “kenyataan prospektif” dalam konteks “perlindungan selamat” di bawah Akta Pembaharuan Litigasi Sekuriti Persendirian 1995. Kenyataan prospektif boleh dikenal pasti melalui penggunaan perkataan seperti “menjangka”, “percaya”, “anggar”, “merancang” dan lain-lain perkataan yang menunjukkan peristiwa atau trend masa depan atau yang bukan kenyataan perkara semasa. Kenyataan prospektif ini mencerminkan analisis terkini maklumat sedia ada dan tertakluk kepada pelbagai risiko dan ketidakpastian. Oleh itu, kehati-hatian perlu diambil apabila bergantung kepada kenyataan prospektif. Disebabkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui, keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada jangkaan atau ramalan Syarikat. Faktor-faktor berikut, antara lain, boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada yang digambarkan dalam kenyataan prospektif ini: (i) kegagalan memenuhi sasaran pembangunan dan berkaitan; (ii) perubahan undang-undang atau peraturan yang berkuat kuasa; (iii) kesan wabak COVID-19 terhadap Syarikat dan pasaran semasa atau yang dirancang; dan (iv) risiko dan ketidakpastian lain yang dibincangkan dari semasa ke semasa dalam laporan dan penyataan awam lain dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa (the “SEC”) oleh Syarikat. Maklumat tambahan mengenai faktor-faktor yang mungkin mempengaruhi jangkaan dan ramalan Syarikat boleh didapati dalam penyataan awalnya dengan SEC, termasuk laporan tahunan 20-Fnya pada 7 April 2023. Penyataan SEC Syarikat boleh didapati secara awam di laman web SEC di www.sec.gov. Sebarang kenyataan prospektif yang dibuat oleh kami dalam kenyataan akhbar ini hanyalah berdasarkan maklumat yang sedang tersedia kepada Mainz Biomed dan bertutur hanya pada tarikh ia dibuat. Mainz Biomed tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemaskini secara awam mana-mana kenyataan prospektif, sama ada bertulis atau lisan, yang mungkin dibuat dari semasa ke semasa, sama ada akibat maklumat baru, perkembangan masa depan atau sebaliknya, kecuali diperlukan oleh undang-undang.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )