(SeaPRwire) –   GUANGZHOU, China, 29 April 2024 — Burning Rock Biotech Limited (NASDAQ: BNR dan LSE: BNR, “Syarikat” atau “Burning Rock”), syarikat yang memberi tumpuan kepada penggunaan teknologi penjujukan generasi seterusnya dalam bidang onkologi tepat, mengumumkan bahawa pada 29 April 2024, ia telah memfailkan Laporan Tahunan dalam Borang 20-F untuk tahun berakhir 31 Disember 2023 (“Borang 20-F”) dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (“SEC”). Borang 20-F boleh dilihat di laman web SEC di dan juga di laman web Syarikat di. Borang 20-F juga telah diserahkan kepada Mekanisme Simpanan Kebangsaan dan akan segera boleh diperiksa di:

Tentang Burning Rock

Burning Rock Biotech Limited (NASDAQ: BNR; LSE: BNR), yang misinya adalah untuk melindungi kehidupan melalui sains, memberi tumpuan kepada penggunaan teknologi penjujukan generasi seterusnya (NGS) dalam bidang onkologi tepat. Perniagaannya terdiri daripada i) ujian pemilihan rawatan berasaskan NGS untuk pesakit kanser tahap akhir, dan ii) pengesanan kanser awal, yang telah melangkah melampaui bukti konsep R & D ke peringkat pengesahan klinikal.

Untuk maklumat lanjut mengenai Burning Rock, sila lawati:

Kenyataan Selamat

Kenyataan pers ini mengandungi kenyataan prospektif. Kenyataan-kenyataan ini merupakan “kenyataan prospektif” dalam maksud Seksyen 21E Akta Pasaran Sekuriti 1933, seperti yang dipinda, dan seperti yang ditakrifkan dalam Akta Pembaikan Liabiliti Sivil Amerika Syarikat 1995. Kenyataan prospektif ini boleh dikenal pasti dengan istilah “akan”, “dijangka”, “mengantisipasi”, “masa depan”, “berniat”, “mempercayai”, “menganggarkan”, “sasaran” dan kenyataan serupa. Burning Rock juga boleh membuat kenyataan prospektif secara lisan atau bertulis dalam laporan berkala kepada SEC, dalam laporan tahunan kepada pemegang saham, dalam kenyataan akhbar dan bahan-bahan bertulis yang lain dan dalam kenyataan lisan yang dibuat oleh pegawai, pengarah atau pekerjanya kepada pihak ketiga. Kenyataan-kenyataan yang bukan merupakan fakta sejarah, termasuk kenyataan mengenai keyakinan dan jangkaan Burning Rock, adalah kenyataan prospektif. Kenyataan-kenyataan sedemikian berdasarkan jangkaan pengurusan terhadap keadaan pasaran dan operasi semasa, dan berkaitan dengan peristiwa yang melibatkan risiko, ketidakpastian dan faktor-faktor lain yang sukar diramal dan kebanyakannya berada di luar kawalan Burning Rock. Kenyataan prospektif membabitkan risiko, ketidakpastian dan faktor-faktor lain yang boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada apa-apa yang dinyatakan dalam mana-mana kenyataan sedemikian. Semua maklumat yang diberikan dalam kenyataan akhbar ini adalah pada tarikh kenyataan akhbar ini, dan Burning Rock tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemaskini mana-mana kenyataan prospektif sebagai akibat maklumat baru, peristiwa masa depan atau lain-lain, kecuali yang diperlukan di bawah undang-undang yang berkuat kuasa.

Hubungi:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.