(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, April 17, 2024 — CDT Environmental Technology Investment Holdings Limited (“CDT”), syarikat rawatan sisa yang mereka bentuk, membangunkan, mengeluarkan, menjual, memasang, mengendalikan dan menyelenggara sistem rawatan sisa dan menyediakan perkhidmatan rawatan sisa di China, mengumumkan harga penawaran awam saham permulaannya bagi 1,500,000 saham biasa pada harga penawaran awam $4.00 setiap saham, sebelum potongan dan komisen agen pengumpul. Tawaran ini dijalankan atas dasar komitmen tegas. Kesemua saham biasa ditawarkan oleh CDT. Jumlah kasar yang dijangka daripada penawaran awam permulaan ini adalah $6,000,000, sebelum potongan agen pengumpul dan komisen dan perbelanjaan penawaran.

Saham biasa telah diluluskan untuk senarai di Pasaran Modal Kecil Nasdaq dan dijangka akan memulakan perdagangan di bawah tanda CDTG pada 18 April 2024. Tawaran dijangka akan ditutup pada 22 April 2024, tertakluk kepada syarat penutupan biasa.

WestPark Capital, Inc. (“WestPark Capital”) ialah pengurus buku tunggal bagi tawaran. CDT telah memberi agen pengumpul opsyen selama 45 hari untuk membeli sehingga 225,000 saham biasa tambahan pada harga penawaran awam permulaan, kurang potongan dan komisen agen pengumpul, untuk meliputi kelebihan pegangan, jika ada.

Pendaftaran Pernyataan Borang F-1 (Nombor Fail 333-252127), sebagaimana diubah suai, termasuk prospektus, yang bersifat pra-akhir dan tertakluk kepada penyiapan, berkaitan dengan tawaran, telah difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (SEC), dan telah diluluskan oleh SEC pada 29 Mac 2024. Tawaran saham biasa hanya dibuat melalui prospektus. Salinan prospektus akhir berkaitan dengan tawaran, apabila tersedia, boleh diperolehi di laman web SEC di www.sec.gov dan juga boleh diperolehi daripada WestPark Capital, Inc., 1900 Avenue of the Stars, Suite 300, Los Angeles, CA, 90067, atau melalui emel kepada jstern@wpcapital.com.

Sebelum anda melabur, anda perlu membaca prospektus dan dokumen lain yang telah atau akan difailkan oleh CDT dengan SEC untuk maklumat yang lebih lengkap mengenai CDT dan tawaran. Kenyataan akhbar ini tidak akan membentuk tawaran untuk menjual atau permintaan untuk membeli, dan tidak akan ada jualan saham ini di mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang yang tawaran, permintaan, atau jualan itu akan menyalahi undang-undang sebelum pendaftaran atau kelayakan di bawah undang-undang sekuriti mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang tersebut.

Mengenai CDT Environmental Technology Investment Holdings Limited

CDT, beribu pejabat di Shenzhen, China, ialah syarikat rawatan sisa yang mereka bentuk, membangunkan, mengeluarkan, menjual, memasang, mengendalikan dan menyelenggara sistem rawatan sisa dan menyediakan perkhidmatan rawatan sisa di China. Untuk maklumat lanjut, lawati laman web CDT di .

Mengenai WestPark Capital, Inc.

WestPark Capital ialah bank pelaburan serba lengkap yang memberi tumpuan kepada sektor pertumbuhan seperti kesihatan, perisian, teknologi, bioteknologi, perkhidmatan kewangan, pembuatan, produk pengguna, media dan industri telekomunikasi, antara kategori lain. WestPark Capital menyediakan pelbagai perkhidmatan kewangan korporat, termasuk penawaran awam permulaan, tawaran lanjutan, ATM, Tawaran Terdaftar (RD), CMPOs, penempatan swasta dan nasihat kewangan korporat. Maklumat tambahan mengenai WestPark Capital boleh didapati di www.wpcapital.com atau melalui emel kepada .

Kenyataan Prospektif

Kenyataan akhbar ini mengandungi beberapa kenyataan prospektif tertentu berkaitan penawaran awam permulaan yang dicadangkan oleh CDT. Perkataan seperti “akan”, “masa depan”, “menjangkakan”, “percaya”, dan “berniat”, atau ungkapan serupa, bertujuan mengenal pasti kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif tertakluk kepada ketidakpastian semula jadi dalam meramalkan keputusan dan keadaan masa depan dan tiada jaminan diberikan bahawa penawaran awam permulaan yang dibincangkan di atas akan diselesaikan dengan terma yang dinyatakan. Penyelesaian penawaran awam permulaan dan terma-termanya tertakluk kepada pelbagai faktor, kebanyakannya di luar kawalan CDT, termasuk, tanpa had, kegagalan syarat penutupan biasa dan faktor risiko serta perkara-perkara yang dinyatakan dalam prospektus yang dimasukkan dalam pernyataan berdaftar dalam bentuk terakhir difailkan dengan SEC. CDT tidak menanggung obligasi untuk mengemas kini atau menyemak kenyataan prospektif secara awam, sama ada hasil daripada maklumat baru, peristiwa masa depan atau lain-lain, kecuali mungkin diperlukan oleh undang-undang.

Hubungan CDT

CDT Environmental Technology Investment Holdings Limited
Yunwu Li, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengerusi Lembaga Pengarah

liyunwu@cdthb.cn
86-0755-86667996

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.