(SeaPRwire) –   SHANGHAI, China, 10 Mei 2024 — Dada Nexus Limited (NASDAQ: DADA, “Dada” atau “Syarikat”) pengendali runcit dan penghantaran tempatan terkemuka di China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan mengeluarkan keputusan kewangan tidak diaudit bagi suku tahun yang berakhir pada 31 Mac 2024, pada hari Rabu, 15 Mei 2024, selepas penutupan pasaran Amerika Syarikat.

Syarikat akan menganjurkan sesi soal jawab untuk membincangkan keputusan kewangan pada pukul 9:30 malam Waktu Timur pada hari Rabu, 15 Mei 2024 (9:30 pagi, Waktu Beijing pada hari Khamis, 16 Mei 2024).

Sila daftar terlebih dahulu untuk persidangan melalui pautan di bawah dan hubungi 10 minit sebelum persidangan bermula.

PRE-REGISTER LINK:

Setelah pendaftaran, setiap peserta akan menerima butiran untuk persidangan, termasuk nombor talian, kata laluan persidangan dan kod akses unik. Untuk menyertai persidangan, sila hubungi nombor yang diberikan, masukkan kata laluan diikuti kod akses anda dan anda akan menyertai persidangan.

Satu rakaman panggilan semula akan tersedia selepas tamat persidangan sehingga 23 Mei 2024.

Nombor talian untuk rakaman panggilan semula adalah seperti berikut:

U.S./Canada 1-855-883-1031
China Daratan 400-1209-216
Hong Kong 800-930-639
Kata Laluan Rakaman Semula 10038668

Satu siaran langsung dan arkib web untuk persidangan akan tersedia dalam bahagian Hubungan Pelabur laman web Dada di .

Tentang Dada Nexus Limited

Dada Nexus Limited ialah pengendali runcit dan penghantaran tempatan terkemuka di China. Ia mengendalikan JDDJ, salah satu platform runcit tempatan terbesar di China untuk peniaga dan pemilik jenama, dan Dada Now, platform penghantaran tempatan terkemuka yang terbuka kepada peniaga dan penghantar individu merentasi pelbagai industri dan kategori produk. Kedua-dua platform itu saling berhubung dan bermanfaat. Jumlah pesanan penghantaran tempatan yang besar daripada platform JDDJ meningkatkan isi kandungan dan ketumpatan pesanan bagi platform Dada Now. Sementara itu, platform Dada Now membolehkan pengalaman penghantaran yang lebih baik bagi peserta di platform JDDJ melalui penyelesaian pemenuhan yang mudah capai dan infrastruktur penghantaran tempatan yang kukuh.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Kenyataan Prospektif

Kenyataan pers ini mengandungi kenyataan yang mungkin merupakan “kenyataan prospektif” mengikut “perlindungan selamat” di bawah Akta Pembaharuan Undang-Undang Sekuriti Swasta Amerika Syarikat 1995. Kenyataan prospektif ini boleh dikenal pasti melalui istilah seperti “akan”, “dijangka”, “meramalkan”, “bertujuan”, “berhasrat”, “merancang”, “percaya”, “anggaran” dan ungkapan serupa. Termasuk dalam kenyataan pers ini, kutipan mengandungi kenyataan prospektif. Dada juga mungkin membuat kenyataan prospektif secara lisan atau bertulis dalam laporan berkala kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (SEC), dalam laporan tahunan kepada pemegang saham, dalam siaran akhbar dan bahan bertulis lain dan dalam kenyataan lisan oleh pengarah urusannya, pengarah atau kakitangannya kepada pihak ketiga. Kenyataan yang bukan merupakan fakta sejarah, termasuk kenyataan mengenai yakinan, rancangan dan jangkaan Dada, adalah kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif membabitkan risiko dan ketidakpastian.

Beberapa faktor mungkin menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada apa-apa kenyataan prospektif, termasuk tetapi tidak terhad kepada faktor-faktor berikut: strategi Dada; pembangunan perniagaan, kewangan dan keputusan masa hadapan Dada; keupayaan Dada untuk mengekalkan hubungannya dengan pelabur strategik utama; keupayaannya untuk menyediakan pengalaman runcit dalam talian dan penghantaran tempatan berkesan; keupayaannya untuk mengekalkan dan meningkatkan pengiktirafan dan reputasi jenamanya; dan anggapan umum dan keadaan perniagaan secara global dan di China.

Maklumat lanjut mengenai risiko dan ketidakpastian ini termasuk dalam penyataan Dada kepada SEC. Segala maklumat yang diberikan dalam kenyataan akhbar ini adalah pada tarikh kenyataan akhbar ini, dan Dada tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemaskini mana-mana kenyataan prospektif, kecuali yang diperlukan di bawah undang-undang yang berkuat kuasa.

Untuk pertanyaan pelabur, sila hubungi:

Dada Nexus Limited
Cik Caroline Dong
E-mel:

Christensen

Di China
Encik Rene Vanguestaine
Telefon: +86-178-1749 0483
E-mel:

Di AS
Cik Linda Bergkamp
Telefon: +1-480-614-3004
E-mel:

Untuk pertanyaan media, sila hubungi:

Dada Nexus Limited
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.