(SeaPRwire) –   EL MONTE, Calif., 27 Mac 2024 — GigaCloud Technology Inc (Nasdaq: GCT) (“GigaCloud” atau “Syarikat”), peneraju penyelesaian e-dagang B2B global bermula dari hujung ke hujung untuk barangan berukuran besar, hari ini mengumumkan bahawa pada 27 Mac 2024, Syarikat telah memfailkan laporan tahunan dalam Borang 10-K untuk tahun kewangan berakhir 31 Disember 2023 dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (the “SEC”).

Laporan tahunan boleh dilihat di laman web Syarikat atau secara terus di laman web SEC di .

Mengenai GigaCloud Technology Inc

GigaCloud Technology Inc merupakan peneraju penyelesaian e-dagang B2B global bermula dari hujung ke hujung untuk barangan berukuran besar. Platform e-dagang Syarikat yang dirujuk sebagai “Pasaran GigaCloud” mengintegrasikan segala-galanya daripada pencarian, pembayaran dan alat logistik ke dalam satu platform mudah digunakan. Pasaran global Syarikat menyambungkan pembuat, terutamanya di Asia, dengan penjual semula, terutamanya di Amerika Syarikat, Asia dan Eropah, untuk melaksanakan urusan lintas sempadan dengan keyakinan, kelajuan dan kecekapan. Syarikat menawarkan penyelesaian yang sebenar-benarnya mengangkut produk daripada gudang pembuat ke pintu rumah pelanggan akhir, semuanya pada harga tetap. Syarikat memulakan pasarannya pada Januari 2019 dengan memberi tumpuan kepada pasaran perabot global dan sejak itu telah meluaskan ke kategori tambahan seperti peralatan rumah tangga dan peralatan kecergasan. Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web Syarikat di .

Kenyataan Prospektif

Kenyataan media ini mengandungi “kenyataan prospektif”. Kenyataan prospektif mencerminkan pandangan kami mengenai peristiwa masa depan. Kenyataan prospektif ini melibatkan risiko dan ketidakpastian diketahui dan tidak diketahui serta berdasarkan jangkaan dan ramalan Syarikat mengenai peristiwa masa depan yang Syarikat percaya boleh mempengaruhi keadaan kewangan, keputusan operasi, strategi perniagaan dan keperluan kewangan kami. Pelabur boleh mengenal pasti kenyataan prospektif ini melalui perkataan atau ungkapan seperti “mungkin”, “akan”, “boleh”, “dijangka”, “menganggarkan”, “bertujuan”, “berencana”, “percaya”, “kemungkinan” atau ungkapan serupa. Syarikat tidak akan mengemas kini atau menyemak kenyataan prospektif untuk memantapkan sebarang kenyataan prospektif untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan semasa atau masa depan, atau perubahan dalam jangkaan kami, kecuali diperlukan oleh undang-undang. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam kenyataan prospektif ini adalah munasabah, ia tidak dapat menjamin bahawa jangkaan tersebut akan menjadi benar, dan Syarikat memberi amaran kepada pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dijangka dan menggalakkan pelabur mempertimbangkan faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depan Syarikat.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

GigaCloud Technology Inc

Hubungan Pelabur
E-mel:

ICR

Ryan Gardella
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.