(SeaPRwire) –   Beijing, CHINA, 06 Dis 2023 — Global Mofy Metaverse Limited (“Syarikat” atau “Global Mofy Metaverse”) (NASDAQ: GMM), pembekal penyelesaian teknologi yang terlibat dalam pengeluaran kandungan maya, pemasaran digital dan pembangunan aset digital untuk industri metaverse, hari ini mengumumkan bahawa Syarikat telah dianugerahkan anugerah berprestij “Saham Konsep Pelaburan Cina Paling Bernilai” di Majlis Anugerah Pasaran Modal dan Syarikat-Syarikat Tersenarai Tahunan Zhitong Ke-8, yang diadakan di Shenzhen, China pada 6 Disember 2023.

Acara ini telah diadakan sejak 2016 dan kini menjadi salah satu acara pemilihan paling berwibawa untuk syarikat-syarikat tersenarai di pasaran saham Hong Kong dan AS. Kepentingannya sebagai rujukan telah dikenali secara meluas oleh pelabur global.

Proses pemilihan selama dua bulan ini menarik lebih daripada 1,000 syarikat tersenarai di Hong Kong dan AS dari pelbagai industri termasuk tenaga, kewangan, automotif, hartanah, komunikasi, pembuatan cip, internet dan kesihatan. Penilaian melibatkan peringkat seperti penamaan diri, penarafan menyeluruh, undian awam dan kajian pakar. Faktor-faktor yang dipertimbangkan termasuk pertumbuhan prestasi, aktiviti saham, kedudukan industri, tadbir urus korporat, kesan sosial, pulangan pasaran modal dan prestasi ESG.

“Kami amat bangga dan terhormat menerima anugerah ini,” kata Haogang Yang, CEO Syarikat. “Pengiktirafan ini merupakan bukti dedikasi dan prestasi cemerlang Syarikat kami, serta komitmen kami yang tidak berbelah bagi kecemerlangan dalam menavigasi landskap pasaran modal yang sentiasa berubah.”

“Sebagai syarikat konsep saham Cina terkemuka yang menumpukan kepada teknologi maya dan aset digital, Global Mofy Metaverse sentiasa komited untuk mencipta nilai bagi pelabur kami. Kami berusaha untuk inovasi berterusan dan memperoleh kepercayaan serta sokongan para pemangku kepentingan. Kami juga ingin menyatakan ucapan terima kasih yang tulus kepada panel penilai acara atas pengiktirafan ini, serta kepada pelabur, rakan kongsi dan media atas sokongan dan kerjasama berterusan. Kami terus komited untuk menyampaikan prestasi cemerlang dan memaksimakan pulangan pelaburan bagi pemegang saham kami,” kata Yang.

Mengenai Global Mofy Metaverse Limited

Berpangkalan di Beijing, Global Mofy Metaverse Limited adalah pembekal penyelesaian teknologi yang terlibat dalam pengeluaran kandungan maya, pemasaran digital dan pembangunan aset digital untuk industri metaverse. Dengan menggunakan platform teknologi eksklusifnya “Mofy Lab” yang terdiri daripada teknologi pembinaan semula tiga dimensi (“3D”) terkini dan teknologi interaktif kecerdasan buatan (“AI”), Syarikat mencipta versi maya berdefinisi tinggi tiga dimensi (“3D”) bagi pelbagai objek dunia fizikal seperti watak, objek dan adegan yang boleh digunakan dalam pelbagai aplikasi seperti filem, siri TV, AR / VR, animasi, pengiklanan dan permainan video. Global Mofy Metaverse adalah salah satu bank aset digital terkemuka di China, yang terdiri daripada lebih daripada 7,000 aset digital 3D berkemampuan tinggi. Dengan platform teknologinya yang kukuh dan rekod prestasi industri, Global Mofy Metaverse mampu menarik pelanggan berprofil tinggi dan memperoleh perniagaan berulang. Syarikat terutamanya beroperasi dalam tiga barisan perniagaan (i) perkhidmatan teknologi maya, (ii) pemasaran digital, dan (iii) pembangunan aset digital dan lain-lain. Untuk maklumat lanjut, sila lawati: , .

Kenyataan Pandangan Ke Depan

Kenyataan akhbar ini mengandungi pandangan ke depan. Pandangan ke depan termasuk kenyataan mengenai rancangan, objektif, sasaran, strategi, peristiwa masa depan atau prestasi, dan andaian asas lain yang bukan kenyataan fakta sejarah. Apabila Syarikat menggunakan perkataan seperti “mungkin”, “akan”, “berhasrat”, “harus”, “percaya”, “menjangka”, “meramalkan”, “menganggarkan” atau ungkapan serupa yang tidak berkaitan semata-mata dengan perkara sejarah, ia membuat pandangan ke depan. Kenyataan pandangan ke depan ini termasuk, tanpa had, kenyataan Syarikat mengenai jangkaan saham Biasa untuk diperdagangkan di Pasaran Saham Modal Nasdaq dan penutupan Tawaran. Pandangan ke depan tidak menjamin prestasi masa depan dan melibatkan risiko dan ketidakpastian yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar Syarikat berbeza secara material daripada jangkaan yang dibincangkan dalam pandangan ke depan. Kenyataan ini tertakluk kepada ketidakpastian dan risiko termasuk, tetapi tidak terhad kepada, ketidakpastian berkaitan dengan syarat pasaran dan penyelesaian awam awal mengikut terma yang dijangka atau langsung, dan faktor-faktor lain yang dibincangkan dalam bahagian “Faktor Risiko” penyata berdaftar dengan SEC. Untuk sebab-sebab ini, antara lain, pelabur dinasihatkan untuk tidak menumpukan kepercayaan berlebihan terhadap mana-mana kenyataan pandangan ke depan dalam kenyataan akhbar ini. Faktor-faktor tambahan dibincangkan dalam fail SEC Syarikat, yang boleh dikaji di . Syarikat tidak menanggung obligasi untuk secara awam menyemak semula pandangan ke depan ini untuk menggambarkan peristiwa atau keadaan yang timbul selepas tarikh ini.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Syarikat
Global Mofy Metverse Ltd.
Jabatan Hubungan Pelabur
E-mel:

Hubungan Pelabur
WFS Hubungan Pelabur Inc.
Janice Wang, Rakan Kongsi Utama
E-mel:
Telefon: +86 13811768599
+1 628 283 9214

Lampiran

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.