(SeaPRwire) –   SINGAPURA, 8 Mei 2024 — Multi Ways Holdings Limited (“Multi Ways” atau “Syarikat”) (NYSE American: MWG), pembekal utama pelbagai jenis peralatan pembinaan berat untuk jualan dan sewa di Singapura dan kawasan sekitarnya gembira mengumumkan kontrak pembelian untuk memperoleh 16 jentera kren berkaki, memperkukuhkan armadanya lagi, dengan penghantaran dijangka sepanjang baki tahun 2024.

Penandatanganan Kontrak Pembelian

Penandatanganan Kontrak Pembelian

Berikutan strategi pembelian dan pembaharuan yang berjaya diumumkan pada Februari 2024, Multi Ways telah menandatangani perjanjian pembelian dengan SANY International Development Limited, pembuat peralatan pembinaan kelas teratas di peringkat global. Jentera kren berkaki yang baru diperoleh termasuk model berikut:

– SANNY Crawler Crane: Model SCC 1000A-5
– SANNY Crawler Crane: Model SCS800A
– SANNY Crawler Crane: Model SCC 800TB-5
– SANNY Crawler Crane: Model SCC1200TB-5

Pelaburan tambahan ini selari dengan komitmen Multi Ways untuk memberikan perkhidmatan, kebolehpercayaan dan kepelbagaian yang cemerlang kepada pelanggannya. Strategi perkembangan dan pembaharuan armada Syarikat didorong oleh maklum balas pelanggan dan permintaan pasaran, memastikan Multi Ways kekal sebagai pembekal terunggul dalam sektor peralatan pembinaan berat.

Encik James Lim, Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif Multi Ways, berkomen mengenai pembelian itu, “Kami gembira mengumumkan perkembangan armada kami dengan pembelian 16 jentera kren berkaki baru. Langkah strategik ini mencerminkan komitmen kami untuk memenuhi keperluan pelanggan yang berkembang dan memperkukuhkan kedudukan kami di pasaran. Dengan sektor pembinaan menunjukkan pertumbuhan positif dan projek infrastruktur penting sedang berjalan, pelaburan ini datang secara strategik, membolehkan kami melayani pelanggan lebih baik dan memanfaatkan peluang pasaran.”

Pembelian jentera kren berkaki ini menekankan komitmen berterusan Multi Ways Holdings terhadap kecemerlangan operasi, kepuasan pelanggan dan pertumbuhan strategik. Syarikat terus memberi tumpuan untuk menyediakan penyelesaian inovatif dan peralatan berkualiti tinggi untuk menyokong pembangunan infrastruktur dan pembinaan di rantau ini.

Tentang Multi Ways Holdings Limited
Multi Ways memasok pelbagai jenis peralatan pembinaan berat untuk jualan dan sewa di Singapura dan kawasan sekitarnya. Dengan lebih dua dekad pengalaman dalam perniagaan jualan dan sewa peralatan pembinaan berat, Syarikat telah mapan sebagai pembekal yang boleh dipercayai untuk peralatan pembinaan baru dan terpakai kepada pelanggan dari Singapura, Australia, EAU, Maldives, Indonesia dan Filipina. Dengan pelbagai peralatan pembinaan berat dalam inventori kami dan perkhidmatan tambahan pemulihan dan pembersihan peralatan, Multi Ways bersedia melayani pelanggan sebagai one-stop shop. Untuk maklumat lanjut, lawati .

Kenyataan Selamat
Kenyataan pers ini mengandungi kenyataan prospektif. Selain itu, dari semasa ke semasa, kami atau wakil kami mungkin membuat kenyataan prospektif secara lisan atau bertulis. Kami berasaskan kenyataan prospektif ini kepada jangkaan dan projeksi kami tentang peristiwa akan datang, yang kami terbitkan daripada maklumat yang kini tersedia kepada kami. Kenyataan prospektif seperti yang berkaitan dengan peristiwa masa depan atau prestasi kami, termasuk: prestasi kewangan dan ramalan kami; pertumbuhan pendapatan dan keuntungan kami; dan prospek dan peluang perniagaan kami. Anda boleh mengenal pasti kenyataan prospektif yang bukan bersejarah dalam sifatnya, terutamanya yang menggunakan istilah “mungkin,” “harus,” “dijangka,” “mempertimbangkan,” “menganggarkan,” “percaya,” “dirancang,” “meramalkan,” “berpotensi,” atau “berharap” atau negatif daripada istilah ini atau serupa. Dalam menilai kenyataan prospektif ini, anda perlu mempertimbangkan pelbagai faktor, termasuk: keupayaan kami untuk mengubah arah Syarikat; keupayaan kami untuk menyesuaikan diri dengan teknologi baharu dan keperluan pasaran yang berubah; dan persekitaran persaingan perniagaan kami. Faktor-faktor ini dan lain-lain mungkin menyebabkan keputusan sebenar kami berbeza secara material daripada mana-mana kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif hanyalah ramalan. Peristiwa prospektif masa depan yang dibincangkan dalam kenyataan akhbar ini dan kenyataan lain dari masa ke semasa oleh kami atau wakil kami mungkin tidak berlaku, dan peristiwa sebenar dan keputusan mungkin berbeza secara material dan tertakluk kepada risiko, ketidakpastian, dan anggapan tentang kami. Kami tidak berkewajipan untuk mengemaskini atau menyemak semula secara awam mana-mana kenyataan prospektif, sama ada disebabkan oleh ketidakpastian dan anggapan, peristiwa prospektif masa depan yang dibincangkan dalam kenyataan akhbar ini dan kenyataan lain dari masa ke semasa oleh kami atau wakil kami mungkin tidak berlaku.

Hubungan Pelabur:
Matthew Abenante, IRC
Presiden
Strategic Investor Relations, LLC
Tel: 347-947-2093
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.