(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, 9 Mei 2024 – Xunlei Limited (“Xunlei” atau “Syarikat”) (NASDAQ: XNET), syarikat teknologi terkemuka yang menyediakan perkhidmatan awan teragih di China, hari ini mengumumkan bahawa ia merancang untuk mengeluarkan keputusan kewangan tidak diaudit bagi suku tahun pertama yang berakhir pada 31 Mac 2024 sebelum pembukaan pasaran pada Khamis, 16 Mei 2024.

Kenyataan akhbar pendapatan akan tersedia di laman hubungan pelabur Syarikat di

Persidangan Panggilan

Pengurusan Xunlei akan menganjurkan persidangan panggilan pada pukul 8:00 pagi Waktu Piawai Timur Amerika Syarikat pada 16 Mei 2024 (pukul 8:00 malam, Waktu Beijing/Hong Kong), untuk membincangkan keputusan suku tahunan Syarikat dan perkembangan perniagaan terkini.

Pendaftaran Awal untuk Persidangan Panggilan

Pendaftaran Peserta Secara Atas Talian:

Sila daftar untuk menyertai persidangan menggunakan pautan yang disediakan di atas dan hubungi 10 minit sebelum persidangan dijadualkan bermula. Sekali didaftar, peserta akan menerima emel dengan maklumat PIN peribadi dan panggilan, dan peserta boleh memilih untuk mengakses sama ada melalui Panggilan Atau Panggil Saya. Peringatan mesra bahawa “Panggil Saya” tidak berfungsi untuk nombor China.

Syarikat juga akan menyiarkan siaran audio langsung persidangan panggilan secara atas talian. Siaran langsung akan tersedia di

Selepas persidangan pendapatan, arkib panggilan akan tersedia di

Tentang Xunlei

Ditubuhkan pada 2003, Xunlei Limited (NASDAQ: XNET) ialah syarikat teknologi terkemuka yang menyediakan perkhidmatan awan teragih di China. Xunlei menyediakan pelbagai produk dan perkhidmatan merentasi pemercepatan awan, perkongsian awan dan hiburan digital untuk menyediakan pengalaman internet yang cekap, bijak dan selamat.

Hubungi:
Xunlei Limited Hubungan Pelabur

E-mel:
Tel: +86 755 6111 1571
Laman web:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.