(SeaPRwire) –   Terdapat sebab mengapa warna beige sering dirujuk sebagai malam paling penting dalam industri fesyen. Acara ini telah menjadi sinonim dengan pertunjukan busana yang menakjubkan, dalam tahun-tahun kebelakangan ini, ia telah menjadi peluang bagi selebriti, pereka fesyen, dan tokoh-tokoh yang paling berpengaruh dalam industri untuk mencuba gaya paling liar dan berani mereka—yang mana mengapa tren terbesar Met Gala tahun ini mungkin menjadi yang paling tidak diduga.

Pada malam Isnin, ketika bintang dan peminat seni berkumpul di tangga Met, jelas bahawa terdapat tema yang sama dalam banyak gaya malam itu: kecenderungan untuk warna beige. Warna netral itu muncul di banyak titik di karpet merah: pada penyanyi Tyla, yang memakai gaun berbentuk tiub yang dibuat daripada pasir direka oleh Balmain, pada Mindy Kaling, yang tiba di Met Gala dalam gaun pleated tan Gaurav Gupta Couture yang berbentuk pahatan, dan pada pengerusi bersama Jennifer Lopez, yang memakai gaun berkilau tetapi berwarna kulit Schiaparelli, serta rakan pengerusi bersamanya Chris Hemsworth dan isterinya Elsa Pataky, yang memakai gaya beige bersepadu Tom Ford untuk malam itu.

Jika beige kedengaran seperti pilihan yang kurang bersemangat atau vanilla untuk malam yang sepatutnya menonjolkan kebolehan industri fesyen, pertimbangkan ini—selepas tahun-tahun gaya yang berlebihan dan berpakaian berisik, berbentuk kostum untuk acara itu, mungkin tiada apa yang lebih subversif atau bahkan berani daripada memakai nadi halus dalam siluet yang dipertimbangkan dengan baik. Atau banyak tetamu yang memilih untuk memakai beige malam ini mungkin telah memberikan tafsiran mereka terhadap tema malam, “Taman Masa”, dengan memilih gaya semula jadi, bumi dan pada dasarnya telanjang (sangat Taman Eden) .

Dengan itu, ini adalah pandangan terhadap beige dan indah dari karpet merah Met Gala 2024.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.