(SeaPRwire) –   TIME bercakap kepada pelajar wartawan dari UCLA, Columbia, Northwestern dan University of Texas di Austin yang berada di barisan hadapan menutup protes di kampus mereka sendiri. Semakin tidak terkawal, pelajar wartawan sering kali berada pada kedudukan terbaik untuk menceritakan kisah walaupun mereka menghadapi cabaran ganda—sebagai anggota media dan pelajar di institusi yang mereka liputi.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.