(SeaPRwire) –   HONG KONG, 15 November 2023 — Pemimpin teknologi kripto inovatif terkemuka, , mengacaukan landskap penambangan dengan penambang ASIC AR1, AR2, dan EliteAR. Dengan daya dan kecekapan tenaga yang tidak tertandingi, penambang ini menakrifkan semula keuntungan bagi pengguna di seluruh spektrum.

Daya Hash Terkemuka di Industri

Penambang AR1, AR2, dan EliteAR daripada berbeza dengan kadar hash tertinggi di pasaran, menyediakan prestasi penambangan yang tiada tandingan untuk Bitcoin, Litecoin/Doge, dan Dash.

Penambang AR1:

Bitcoin: 1050 TH/s

Litecoin/Doge: 400 GH/s

Dash: 20 TH/s

Penambang AR2:

Bitcoin: 2200 TH/s

Litecoin/Doge: 900 GH/s

Dash: 45 TH/s

Penambang EliteAR:

Bitcoin: 4900 TH/s

Litecoin/Doge: 2200 GH/s

Dash: 100 TH/s

Penggunaan Tenaga Rendah

Walaupun menjadi penambang paling kuat di pasaran, penambang AR1, AR2, dan EliteAR daripada mengekalkan penggunaan tenaga yang mengejutkan rendah. Kos tenaga bulanan berjulat dari nominal $50 hingga $250, memaksimumkan keuntungan perkakasan.

Perkakasan Bitcoin Litecoin Dash
AR1 $1,897 $3,474 $3,591
AR2 $3,974 $7,813 $8,011
EliteAR $8,853 $19,700 $17,400

Reka Bentuk Ramah Pengguna

memperkenalkan penambang plug-and-play, menghapuskan keperluan untuk pengetahuan penambangan yang mendalam. Dikonfigurasi pra dan sedia untuk ditambang, penambang AR1, AR2, dan EliteAR membolehkan pemula untuk memperoleh keuntungan penambangan yang besar dengan mudah.

Kebolehgunaan Global dan Jaminan

Dengan penghantaran global 7 hari, ASICRUN meliputi kos penghantaran dan kastam. Jaminan komprehensif untuk isu perisian dan perkakasan memberi pengguna keyakinan dalam pelaburan mereka.

Temui masa depan keuntungan penambangan di

Tentang ASICRUN

Berpangkalan di Hong Kong dengan kehadiran global, ASICRUN adalah pemimpin teknologi yang diketuai oleh pakar industri. Dedikasi untuk meningkatkan penambangan kriptocurrency, syarikat itu memanfaatkan keupayaan unik teknologi ASIC terkini.

Penafian: Maklumat yang disediakan dalam rilis akhbar ini bukanlah satu jemputan pelaburan, atau bertujuan sebagai nasihat pelaburan, nasihat kewangan atau nasihat perdagangan. Sangat disarankan anda melakukan due diligence (termasuk perundingan dengan penasihat kewangan profesional) sebelum melabur atau perdagangan sekuriti dan kriptocurrency.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow ) 

HUBUNGI: Wei Lin
press at asicrun.com