(SeaPRwire) –   SHANGHAI, China, Mei 09, 2024 — Intchains Group Limited (Nasdaq: ICG) (“Intchains” atau “Syarikat”) penyedia penyelesaian bersepadu penyelesaian pemprosesan komputer prestasi tinggi produk ASIC untuk aplikasi blockchain, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangan suku tahun pertama 2024 yang tidak diaudit selepas pasaran AS ditutup pada Khamis, Mei 16, 2024.

Syarikat akan menganjurkan persidangan pendapatan untuk membincangkan keputusan kewangannya pada 9:00 P.M. Waktu Timur AS pada Mei 16, 2024 (9:00 PG Waktu Beijing pada Mei 17, 2024).

Butir-butir persidangan adalah sebagai berikut:

Tajuk Acara: Intchains Group Limited Persidangan Pendapatan Suku Tahun Pertama 2024
Tarikh: Mei 16, 2024
Masa: 9:00 P.M. Waktu Timur AS
Pautan Daftar:

Semua peserta mesti guna pautan yang disediakan di atas untuk melengkapkan proses pendaftaran dalam talian terlebih dahulu sebelum persidangan panggilan. Apabila mendaftar, setiap peserta akan menerima satu set nombor sambungan dan kata laluan peribadi, yang akan digunakan untuk menyertai persidangan panggilan.

Selain itu, siaran langsung dan arkib web persidangan panggilan juga akan tersedia di laman web Syarikat di .

Mengenai Intchains Group Limited

Intchains Group Limited ialah pembekal penyelesaian bersepadu produk cip pemprosesan komputer prestasi tinggi untuk aplikasi blockchain. Syarikat menggunakan model perniagaan fabless dan mengkhususkan diri dalam bahagian hadapan dan belakang reka bentuk IC, yang merupakan komponen utama rantaian pembangunan produk IC. Syarikat telah menubuhkan pengurusan rantaian bekalan yang kuat dengan pengilang terkemuka, yang membantu memastikan kualiti produk dan keluaran pengeluaran yang stabil. Produk syarikat terutamanya termasuk produk cip pemprosesan komputer prestasi tinggi terdiri daripada cip ASIC yang mempunyai kuasa pemprosesan tinggi dan kecekapan tenaga yang lebih baik, peralatan komputer yang menggabungkan cip kami, dan perisian dan perkakasan tambahan, semuanya memenuhi keperluan berkembang industri blockchain. Syarikat telah membangunkan platform teknologi eksklusif bernama platform “Xihe”, yang membolehkan Syarikat membangunkan pelbagai cip ASIC dengan kecekapan dan skalabiliti tinggi.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

Intchains Group Limited

Hubungan Pelabur
E-mel:

Piacente Financial Communications

Di China:

Helen Wu
Tel: +86-10-6508-0677
E-mel:

Di Amerika Syarikat:

Brandi Piacente
Tel: +1-212-481-2050
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.