(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, 3 Mei 2024 – Jayud Global Logistics Limited (NASDAQ: JYD) (“Jayud” atau “Syarikat”), penyedia penyelesaian rantai bekalan hujung ke hujung terkemuka berpusat di Shenzhen, khusus dalam logistik lintas sempadan, hari ini mengumumkan bahawa pada 1 Mei 2024, ia menerima surat dari The Nasdaq Stock Market LLC (“Nasdaq”) memberitahu Syarikat bahawa ia tidak lagi mematuhi keperluan modal saham minimum untuk senarai berterusan di Pasaran Modal Nasdaq. Peraturan Pencatatan Nasdaq 5550 (b) (1) memerlukan syarikat-syarikat yang disenaraikan di Pasaran Modal Nasdaq untuk mengekalkan ekuiti pemegang saham sekurang-kurangnya AS $ 2,500,000. Menurut Peraturan Tempat Pasaran Nasdaq 5810 (c) (2) (A), Syarikat mempunyai 45 hari kalendar (tidak lewat daripada 17 Jun 2024) untuk menyampaikan satu pelan untuk memulihkan kepatuhan. Syarikat bercadang untuk menyampaikan satu pelan pematuhan dalam tempoh 45 hari daripada tarikh notis dan akan menilai pilihan yang tersedia untuk menyelesaikan ketidakpatuhan dan memulihkan kepatuhan. Sekiranya pelan itu diterima, Syarikat boleh diberi lanjutan sehingga 180 hari kalendar daripada 1 Mei 2024 untuk membuktikan pematuhan. Notis ini tidak memberi kesan segera kepada senarai saham biasa Syarikat, yang akan terus disenaraikan dan diperdagangkan di Pasaran Modal Nasdaq.

Mengenai Jayud Global Logistics Limited

Jayud Global Logistics Limited adalah salah satu penyedia penyelesaian rantai bekalan hujung ke hujung terkemuka di Shenzhen, China, memberi tumpuan kepada perkhidmatan logistik lintas sempadan. Beribu pejabat di Shenzhen, Syarikat mendapat manfaat daripada kelebihan geografi unik untuk memberikan sokongan tinggi untuk logistik laut, udara dan darat. Syarikat telah menubuhkan pusat operasi global yang menampilkan kemudahan logistik di seluruh hab pengangkutan utama di China dan di seluruh dunia, dengan kaki tangan di 12 wilayah di China Daratan dan 16 negara di enam benua. Jayud menawarkan rangkaian perkhidmatan penyelesaian rantai bekalan lintas sempadan yang komprehensif, termasuk penghantaran kargo, pengurusan rantai bekalan dan perkhidmatan nilai tambah yang lain. Dengan keupayaan perkhidmatan yang kuat dan keupayaan penyelidikan dan pembangunan dalam sistem IT eksklusif, Syarikat menyediakan penyelesaian logistik yang disesuaikan dan cekap serta membangunkan hubungan pelanggan jangka panjang.

Kenyataan Prospektif

Beberapa kenyataan dalam pengumuman ini adalah kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif ini melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui dan berdasarkan jangkaan semasa Syarikat tentang peristiwa masa depan yang Syarikat percaya boleh mempengaruhi keadaan kewangan, keputusan operasi, strategi perniagaan dan keperluan kewangan, termasuk jangkaan bahawa Tawaran akan berjaya diselesaikan. Pelabur boleh mengenal pasti kenyataan prospektif ini melalui perkataan atau ungkapan seperti “mungkin”, “akan”, “dijangka”, “menganggarkan”, “bertujuan”, “percaya”, “adalah/mungkin menjadi” atau ungkapan serupa. Syarikat tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemaskini atau menyemak semula secara awam sebarang kenyataan prospektif untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan selepas atau perubahan dalam jangkaannya, kecuali mungkin diperlukan oleh undang-undang. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam kenyataan prospektif ini adalah munasabah, ia tidak dapat menjamin bahawa jangkaan tersebut akan menjadi tepat, dan Syarikat memberi amaran kepada pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dijangkakan dan menggalakkan pelabur untuk mengkaji faktor-faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depan Syarikat dalam pendaftaran dan dokumen-dokumen lain dengan SEC.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Jayud Global Logistics Limited
Jabatan Hubungan Pelabur
E-mel:

Hubungan Pelabur Sentuh:
Matthew Abenante, IRC
Presiden
Strategic Investor Relations, LLC
Tel: 347-947-2093
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.