(SeaPRwire) –   Hong Kong, 17 April 2024 — Junee Limited (“Syarikat” atau “Junee”), pembekal perkhidmatan reka bentuk dalaman, pemasangan dan penyelenggaraan di Hong Kong, hari ini mengumumkan penetapan harga untuk penawaran awam permulaan (IPO) bagi 2,000,000 saham biasa pada harga $4.00 setiap saham. Saham biasa telah diluluskan untuk senarai di Pasaran Modal Nasdaq dan dijangka akan memulakan perdagangan pada 17 April 2024 di bawah tanda “JUNE”.

Syarikat menjangkakan akan menerima hasil kasar keseluruhan sebanyak $8 juta daripada IPO, sebelum menolak potongan pengendali dan perbelanjaan berkaitan lain. IPO dijangka akan diselesaikan pada atau sekitar 19 April 2024, tertakluk kepada pemenuhan syarat-syarat penutupan biasa. Selain itu, pengendali telah memberi pilihan 45 hari kepada pengendali untuk membeli sehingga 300,000 saham biasa tambahan pada harga penawaran awam, kurang potongan pengendali.

Hasil daripada IPO akan digunakan terutamanya untuk: meningkatkan kapasiti perkhidmatan, pelaburan strategik yang berpotensi dan pengambilalihan, dan modal kerja am.

IPO ini dijalankan atas dasar komitmen tetap. Spartan Capital Securities LLC bertindak sebagai pengendali buku utama dan pengendali utama untuk IPO. Hunter Taubman Fischer & Li LLC bertindak sebagai peguam sekuriti A.S. kepada Syarikat, dan FisherBroyles, LLP bertindak sebagai peguam A.S. kepada Spartan Securities LLC berhubung dengan IPO.

Satu penyata pendaftaran berbentuk F-1 berkaitan dengan IPO telah difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa A.S. (SEC) (Nombor Fail: 333-266116) dan telah diluluskan oleh SEC pada 1 April 2024. IPO ini hanya ditawarkan melalui prospektus akhir, membentuk sebahagian daripada penyata pendaftaran. Salinan prospektus berkaitan dengan IPO boleh diperolehi, apabila tersedia, daripada Spartan Capital Securities LLC, 45 Broadway, Aras 19, New York, NY 10006, Perhatian: Kim Monchik melalui emel atau dengan menghubungi (877)772-7818. Prospektus akhir akan difailkan dengan SEC dan akan tersedia di laman web SEC di .

Sebelum anda melabur, anda perlu membaca prospektus dan dokumen lain yang telah atau akan difailkan oleh Syarikat dengan SEC untuk maklumat lanjut mengenai Syarikat dan IPO. Kenyataan akhbar ini tidak menyediakan tawaran untuk menjual, atau permintaan untuk membeli sebarang sekuriti Syarikat, dan tidak akan ada tawaran, permintaan atau jualan sebarang sekuriti Syarikat di mana-mana negeri atau bidang kuasa di mana tawaran, permintaan atau jualan itu akan menyalahi undang-undang sebelum pendaftaran atau kelulusan di bawah undang-undang sekuriti negeri atau bidang kuasa tersebut.

Tentang Junee Limited

Junee Limited dan anak syarikatnya yang dimiliki sepenuhnya, OPS Interior Design Consultant Limited (“OPS HK”), menyediakan perkhidmatan reka bentuk dalaman, pemasangan dan penyelenggaraan berkualiti kepada klien kediaman dan komersial di pasaran reka bentuk dalaman Hong Kong. Perkhidmatan reka bentuk dalaman melibatkan perkhidmatan perundingan awal, menghasilkan idea reka bentuk klien dengan pelan susun atur, dan menghasilkan lukisan reka bentuk terperinci. Kerja pemasangan biasanya termasuk sebarang aktiviti untuk menjadikan ruang dalaman sesuai untuk tujuan kediaman atau komersial.

OPS HK juga menyediakan pelbagai perkhidmatan pembaikan dan penyelenggaraan, termasuk perkhidmatan penyelenggaraan keadaan rumah rutin. OPS HK memenangi Anugerah Reka Bentuk Muse pada tahun 2020, dan dianugerahkan Anugerah Syarikat Bernilai Tinggi di Hong Kong 2020 oleh Mediazone.

Kenyataan Prospektif

Beberapa kenyataan dalam kenyataan akhbar ini adalah kenyataan prospektif, termasuk tetapi tidak terhad kepada cadangan IPO Syarikat. Kenyataan prospektif ini melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui dan berdasarkan jangkaan masa depan Syarikat mengenai peristiwa yang mungkin mempengaruhi keadaan kewangannya, keputusan operasinya, strategi perniagaannya dan keperluan kewangannya, termasuk jangkaan bahawa IPO akan diselesaikan dengan jayanya. Pelabur boleh mengenal pasti kenyataan prospektif ini melalui perkataan atau ungkapan seperti “mungkin”, “akan”, “dijangka”, “bertujuan”, “menganggarkan”, “berniat”, “merancang”, “percaya”, “kemungkinannya”, “berpotensi” atau ungkapan lain yang serupa. Syarikat tidak akan mengemas kini atau menyemak kenyataan prospektif untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan akan datang atau perubahan dalam jangkaannya, kecuali mungkin diperlukan oleh undang-undang. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam kenyataan prospektif ini adalah munasabah, ia tidak dapat menjamin bahawa jangkaan tersebut akan menjadi benar, dan Syarikat memberi amaran kepada pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dijangkakan dan menggalakkan pelabur untuk memeriksa faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depannya dalam penyata pendaftaran dan dokumen lain Syarikat dengan SEC, yang boleh diperiksa di .

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Junee Limited
Telefon: (+852) 2780 7733
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.