(SeaPRwire) –   BEIJING, Mei 09, 2024 — Kingsoft Cloud Holdings Limited (NASDAQ: KC dan HKEX: 3896) (“Kingsoft Cloud” atau “Syarikat”) penyedia perkhidmatan awan bebas terkemuka di China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan mengeluarkan keputusan kewangan suku tahun pertama 2024 yang tidak diaudit bagi tempoh berakhir 31 Mac 2024 sebelum pembukaan pasaran Amerika Syarikat pada hari Rabu, 22 Mei 2024.

Pengurusan Kingsoft Cloud akan menganjurkan sesi soal jawab berkenaan keputusan kewangan pada hari Rabu, 22 Mei 2024 jam 8:15 pagi, Waktu Timur Amerika Syarikat (8:15 malam, Waktu Beijing/Hong Kong pada hari yang sama).

Maklumat Prapendaftaran
Peserta boleh mendaftar untuk sesi soal jawab dengan mengemudi ke . Sebaik sahaja prapendaftaran selesai, peserta akan menerima nombor talian, kod acara langsung dan PIN unik.

Untuk menyertai sesi soal jawab, cukuplah anda menelpon nombor yang tersenarai dalam jadual undangan yang anda terima selepas mendaftar terlebih dahulu, masukkan kod diikuti PIN anda dan anda akan segera disertai dalam sesi soal jawab.

Selain itu, siaran langsung dan arkib web bagi sesi soal jawab juga akan tersedia di laman web hubungan pelabur Kingsoft Cloud di http://ir.ksyun.com.

Tentang Kingsoft Cloud Holdings Limited

Kingsoft Cloud Holdings Limited (NASDAQ: KC dan HKEX: 3896) merupakan penyedia perkhidmatan awan bebas terkemuka di China. Kingsoft Cloud telah membina platform awan lengkap dan boleh dipercayai yang terdiri daripada infrastruktur awan meluas, produk awan canggih dan penyelesaian khusus industri yang direka dengan baik di peringkat awam dan perniagaan.

Untuk maklumat lanjut, sila layari: http://ir.ksyun.com.

Untuk pertanyaan media dan pelabur, sila hubungi:

Kingsoft Cloud Holdings Limited
Nicole Shan
Tel: +86 (10) 6292-7777 Ext. 6300
Email: ksc-ir@kingsoft.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.