(SeaPRwire) –   NEW YORK, NY, 13 March 2024 — Pelantar mobiliti rantaian blok MVL telah mengumumkan bahawa token MVLnya akan disenaraikan di bursa global HTX, di mana ia akan boleh diakses untuk perdagangan di pasaran MVL/USDT melalui platform perdagangan Spot HTX yang bermula pada hari Selasa, 12 Mac jam 11:00 UTC.

Bursa aset digital HTX telah ditubuhkan pada tahun 2012 sebagai Huobi dan sejak itu telah berkembang menjadi salah satu peneraju di pasaran mata wang kripto global, yang memenuhi keperluan asas pengguna yang pelbagai yang merangkumi lebih 100 negara. Pada tahun 2023, bursa tersebut telah menyambut ulang tahun ke-10nya dengan menjenamakan semula diri sebagai HTX dan sejak itu terlibat secara aktif dalam mencari dan menyokong perdagangan projek global yang inovatif yang selari dengan trend pasaran semasa.

MVL mengendalikan perniagaan mobiliti fizikal yang pesat berkembang, yang meliputi TADA, perkhidmatan perkongsian tunggangan kedua paling terkemuka di Asia Tenggara, dan ONiON Mobility, sebuah syarikat yang mengkhusus dalam kenderaan elektrik dan tenaga. Ekonomi token pekeliling MVL, yang direka untuk berkongsi nilai yang dijana oleh perniagaan mobiliti, telah mendapat maklum balas yang positif daripada asas pengguna yang besar di Asia Tenggara dan mengalami pertumbuhan yang ketara. Melalui penyenaraian ini di HTX, MVL bertujuan untuk memudahkan transaksi lancar bagi berjuta-juta pengguna ekosistem MVL dan mengembangkan lagi ekosistem MVL.

“MVL sedang mentransformasikan pasaran mobiliti global dengan memperkenalkan model perkongsian nilai berasaskan rantaian blok, mencabar syarikat platform monopoli yang telah mengawal sektor mobiliti selama lebih satu dekad.”

“Bermula dengan penyenaraian HTX ini, kami akan secara progresif menyingkap visi MVL melalui lebih banyak penyenaraian dan perkongsian bursa, mengukuhkan kehadiran kami di pasaran rantaian blok global.” kata Kay Woo, Ketua Pegawai Eksekutif MVL.

Pautan Sosial

Facebook:

X:

YouTube:

LinkedIn:

Hubungan Media

Jenama: MVL

Kenalan: Pasukan media

E-mel: mvl@mvlchain.io

Laman Web:

SUMBER: MVL

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.