(SeaPRwire) –   SHANGHAI, China, Mei 07, 2024 — Qifu Technology, Inc. (NASDAQ: QFIN; HKEx: 3660) (“Qifu Technology” atau “Syarikat”), platform utama Credit-Tech di China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangan tidak diaudit bagi suku tahun yang berakhir pada 31 Mac 2024, sebelum pasaran AS dibuka pada Isnin, 20 Mei 2024.

Pasukan pengurusan Qifu Technology akan menganjurkan sesi soal jawab ke atas keputusan kewangan pada pukul 7:30 pagi Waktu Timur AS pada Isnin, 20 Mei 2024 (pukul 7:30 petang, Waktu Beijing pada Isnin, 20 Mei 2024).

Pendaftaran Terlebih Dahulu untuk Sesi Soal Jawab

Semua peserta yang ingin menyertai sesi soal jawab mesti mendaftar terlebih dahulu melalui pautan yang disediakan di bawah.

Pautan Pendaftaran:

Setelah berdaftar, setiap peserta akan menerima butiran mengenai sesi soal jawab, termasuk nombor talian dan kod capaian unik. Sila sertai 10 minit sebelum sesi bermula.

Selain itu, siaran langsung dan arkib web bagi sesi soal jawab juga akan tersedia di bahagian Hubungan Pelabur laman web Syarikat di .

Mengenai Qifu Technology

Qifu Technology ialah platform utama Credit-Tech di China yang menyediakan pelbagai perkhidmatan teknologi untuk membantu institusi kewangan dan pengguna serta PKS dalam kitaran pinjaman, daripada perolehan peminjam, penilaian kredit awal, pemadanan dana dan perkhidmatan selepas pembiayaan. Syarikat ini komited untuk menjadikan perkhidmatan kredit lebih mudah diakses dan peribadi kepada pengguna dan PKS melalui perkhidmatan Credit-Tech kepada institusi kewangan.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati: .

Kenyataan Tanggungjawab

Mana-mana kenyataan berkenaan masa depan yang terkandung dalam pengumuman ini dibuat di bawah “perlindungan selamat” peruntukan Akta Pembaharuan Litigasi Sekuriti Swasta Amerika Syarikat 1995. Kenyataan berkenaan masa depan boleh dikenal pasti melalui istilah seperti “akan”, “dijangka”, “meramalkan”, “masa depan”, “berhasrat”, “merancang”, “percaya”, “menganggarkan” dan ungkapan serupa. Termasuk di dalamnya adalah pandangan perniagaan dan petikan pengurusan dalam pengumuman ini, serta rancangan strategik dan operasi Syarikat, yang mengandungi kenyataan berkenaan masa depan. Qifu Technology juga mungkin membuat kenyataan berkenaan masa depan secara lisan atau bertulis dalam laporan berkala kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (“SEC”), dalam pengumuman di laman web Bursa Saham Hong Kong (the “Hong Kong Stock Exchange”), dalam laporan tahunan kepada pemegang saham, dalam rilis akhbar dan bahan bertulis lain, dan dalam kenyataan lisan oleh pegawai, pengarah atau pekerjanya kepada pihak ketiga. Kenyataan yang bukan merupakan fakta sejarah, termasuk pandangan perniagaan, kepercayaan dan jangkaan Syarikat, merupakan kenyataan berkenaan masa depan. Kenyataan berkenaan masa depan melibatkan risiko dan ketidakpastian dalaman. Pelbagai faktor mungkin menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada mana-mana kenyataan berkenaan masa depan, yang faktor-faktor tersebut termasuk tetapi tidak terhad kepada yang berikut: strategi pertumbuhan Syarikat, kerjasama Syarikat dengan Kumpulan 360, perubahan undang-undang, peraturan dan persekitaran peraturan, pengiktirafan jenama Syarikat, penerimaan pasaran terhadap produk dan perkhidmatan Syarikat, trend dan perkembangan dalam industri Credit-tech, dasar kerajaan berkaitan industri Credit-tech, keadaan ekonomi umum di China dan seluruh dunia, dan anggapan yang menyokong atau berkaitan dengan mana-mana yang disebut di atas. Maklumat lanjut mengenai risiko dan ketidakpastian ini termasuk dalam penyataan Syarikat kepada SEC dan pengumuman di laman web Bursa Saham Hong Kong. Semua maklumat yang diberikan dalam kenyataan akhbar ini adalah pada tarikh kenyataan akhbar ini, dan Qifu Technology tidak menanggung sebarang obligasi untuk mengemaskini mana-mana kenyataan berkenaan masa depan, kecuali yang diperlukan di bawah undang-undang yang berkuat kuasa.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Qifu Technology
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.