(SeaPRwire) –   Dari album hingga jelajah konsertnya, pencapaian Taylor Swift sepanjang tahun 2023 adalah banyak dan tidak pernah terjadi sebelumnya. Tahun lepas telah melihat Swift—yang baru dinamakan—mencapai tahap kejayaan baharu dan sering tidak pernah terjadi sebelumnya, sama ada melalui cara tradisional mahupun cara baharu. Grafik di bawah menggambarkan jangkauan segala sesuatu daripada jualan album hingga pengaruh sosial.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.