Von Miller

(SeaPRwire) –   DALLAS – Polis di Dallas telah mengeluarkan waran tangkapan untuk pemain garis belakang Buffalo Bills, Von Miller atas tuduhan menyerang orang yang sedang hamil.

Menurut polis, siasatan awal kejadian “gangguan besar” di sebuah rumah pada Rabu menentukan bahawa Miller, 34, dan mangsa terlibat perbalahan lisan dan suspek menyerang mangsa, yang sedang hamil. Mereka berkata Miller meninggalkan lokasi sebelum polis tiba.

Mangsa diperlakukan untuk kecederaan ringan dan waran tangkapan dikeluarkan untuk Miller.

Bills, yang mempunyai cuti minggu ini, mengeluarkan kenyataan pada Khamis mengakui mereka sedang mengetahui insiden itu dan “dalam proses mengumpul maklumat lanjut”.

Pasukan itu berkata tiada komen lanjut pada peringkat ini.

Miller, dipilih pada nombor 2 keseluruhan oleh Denver Broncos pada tahun 2011 NFL draft, adalah pemilihan Pro Bowl lapan kali dan pemilihan All-Pro pertama tiga kali.

Miller, yang bersinar di Texas A&M dan dua kali pemain All-American pertama, telah bermain dalam dua pemenang Super Bowl dan menjadi MVP permainan 2015 dengan Broncos. Dia memenangi gelaran kedua pada 2021 sebagai ahli Los Angeles Rams.

Ketika dipindahkan oleh Broncos, dia memegang rekod francais untuk saksikan kerjaya dengan 110.5.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.