(SeaPRwire) –   SHANGHAI, China, 26 April 2024 — Atour Lifestyle Holdings Limited (“Atour” atau “Syarikat”) (NASDAQ: ATAT), syarikat ternama dalam bidang hospitaliti dan gaya hidup di China, hari ini mengumumkan bahawa Syarikat telah memfailkan laporan tahunan dalam Borang 20-F bagi tahun kewangan berakhir 31 Disember 2023 dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (“SEC”) pada 26 April 2024.

Laporan tahunan tersedia di laman hubungan pelabur Syarikat di , dan di laman web SEC di . Syarikat akan menyediakan salinan cetak laporan tahunan secara percuma kepada pemegang saham dan pemegang ADS sekiranya ada permintaan bertulis. Permintaan hendaklah dihantar kepada Jabatan Hubungan Pelabur, Atour Lifestyle Holdings Limited, tingkat 6, Bangunan Wuzhong, Jalan Wuzhong 618, Daerah Minhang, Shanghai, 200433, Republik Rakyat China.

Mengenai Atour Lifestyle Holdings Limited

Atour Lifestyle Holdings Limited (NASDAQ: ATAT) ialah syarikat ternama dalam bidang hospitaliti dan gaya hidup di China, dengan portfolio unik jenama hotel gaya hidup. Atour ialah rantaian hotel kelas pertengahan atas terkemuka di China dan merupakan rantaian hotel China pertama yang membangunkan perniagaan runcit berasaskan senario. Atour komited untuk membawa inovasi kepada industri hospitaliti China dan membangunkan jenama gaya hidup baharu berdasarkan tawaran hotel. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Hubungan Pelabur

Atour Lifestyle Holdings Limited
E-mel:

Piacente Financial Communications
E-mel:
Tel: +86-10-6508-0677

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.