Unlock a treasure trove of savings on popular EZVIZ smart home products

(SeaPRwire) –   HOOFDDORP, Belanda, 17 November 2023 — EZVIZ, syarikat teknologi rumah pintar global terkemuka, gembira mengumumkan jualan Black Friday yang sangat dinanti. Dengan menurunkan harga beberapa produk paling maju, EZVIZ berazam untuk meningkatkan keselamatan dan kecerdasan di setiap rumah, dengan tawaran eksklusif yang sukar ditolak. Daripada kamera bateri gaya yang mendapat penarafan tinggi hingga loceng video pemenang anugerah. EZVIZ mengesahkan misinya untuk melindungi lebih boleh dipercayai dan mudah capai daripada sebelumnya, merayakan kasih sayang, perhatian dan kedamaian hati keluarga semasa festival membeli-belah ini.

Daya tarikan jualan akan berlangsung selama 11 hari, dari 17 November hingga 27 November. Semua orang boleh meraih peluang untuk memilih tanpa terlalu banyak tekanan jadual ketat. Pencinta rumah pintar boleh mengemari tawaran panas EZVIZ di laman sesawang rasmi syarikat, atau melalui rakan kongsi runcit tempatan.

Kamera yang mudah digunakan dan mengelakkan keperluan pemasangan kabel kompleks serta langganan penyimpanan video mahal. Dengan memori terbina 32GB dan hayat bateri yang hebat 210 hari – yang boleh dicas semula menggunakan panel suria – BC1C tahan cuaca dan sesuai untuk kegunaan luar. Fokusnya untuk mengesan pergerakan manusia memberikan perlindungan sepanjang masa.

Pembantu berkuasa untuk menjaga rumah cuti atau tapak pembinaan di mana had elektrik membuat pemasangan sukar. CB8 merekod maklumat dari semua arah dalam 2K dan beroperasi tanpa kuasa luaran atau kabel data. Dibuat untuk keselamatan tahap atas di mana-mana rumah, ia berjalan sehingga 210 hari dengan cas penuh, dan menyokong pengesanan orang pintar dan penjejakan automatik.

Loceng video ideal bagi mereka yang mahukan perlindungan pintu hadapan yang dipertingkatkan tetapi bukan jurutera elektrik cemerlang. DB2 tanpa wayar EZVIZ menawarkan resolusi 2K, medan pandangan luas, pengesanan pergerakan manusia pintar, dan percakapan dua hala – semuanya dengan pemasangan mudah. Pengguna boleh menikmati perlindungan privasi melalui ciri menukar suara dan mencipta zon tidak merakam untuk memantau hanya kawasan perlu.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow ) 

HUBUNGAN: Nicole Zhao 
zhaokexin@ezviz.com