(SeaPRwire) –   SINGAPURA, 20 Nov. 2023 — JOYY Inc. (NASDAQ: YY) (“JOYY” atau “Syarikat”, dahulunya dikenali sebagai YY Inc.), syarikat teknologi global, hari ini mengumumkan bahawa ia merancang untuk mengeluarkan keputusan kewangan suku ketiga 2023 selepas pasaran AS ditutup pada 29 November 2023.

Pengurusan Syarikat akan menganjurkan persidangan panggilan keputusan kewangan pada pukul 9:00 malam Waktu Timur AS pada hari Rabu, 29 November 2023 (10:00 pagi Waktu Singapura/Hong Kong pada hari Khamis, 30 November 2023). Butir-butir untuk persidangan panggilan adalah seperti berikut:

Tajuk Acara: JOYY Inc. Persidangan Panggilan Keputusan Kewangan Suku Ketiga 2023
ID Persidangan: #10035209

Semua peserta boleh menggunakan pautan yang diberikan di bawah untuk melengkapkan proses pendaftaran dalam talian terlebih dahulu sebelum persidangan panggilan. Setelah pendaftaran, setiap peserta akan menerima satu set nombor panggilan peserta, kod kejadian langsung dan PIN unik melalui e-mel.

Pautan PENDAFTARAN TERLEBIH DAHULU:

Webcast langsung dan arkib persidangan panggilan juga akan tersedia di laman web hubungan pelabur Syarikat di .

Rakaman akan boleh diakses semula sehingga 7 Disember 2023 dengan menelpon nombor berikut:

Amerika Syarikat: 1-855-883-1031
Singapura: 800-101-3223
Hong Kong: 800-930-639
ID Persidangan: #10035209

Mengenai JOYY Inc.
JOYY ialah syarikat teknologi global yang bermisi untuk memperkaya kehidupan melalui teknologi. JOYY kini mengendalikan beberapa produk sosial, termasuk Bigo Live untuk penstriman langsung, Likee untuk video bentuk pendek, Hago untuk rangkaian sosial berbilang pemain, produk mesej segera, dan lain-lain. Syarikat telah mewujudkan komuniti pengguna yang sangat mesra dan dinamik bagi pengguna di seluruh dunia. Saham ADS JOYY telah disenaraikan di NASDAQ sejak November 2012.

Hubungan Pelabur
JOYY Inc.
Jane Xie/Maggie Yan
E-mel:

ICR, LLC
Robin Yang
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )