(SeaPRwire) –   NEW YORK, April 19, 2024 — YY Group Holding Limited (Nasdaq: YYGH) (“YYGH”, atau “Syarikat”), pembekal tenaga kerja yang dipercayai dan berpengalaman dalam industri perekrutan tradisional, hari ini mengumumkan penetapan harga untuk penawaran awam permulaan sebanyak 1,125,000 Saham Biasa Kelas A pada harga penawaran awam $4.00 setiap saham, untuk hasil kasar anggaran sebanyak $4.5 juta sebelum menolak potongan agen pengurus, yuran dan perbelanjaan penawaran lain.

Saham-saham dijangka akan mula diperdagangkan di Pasaran Saham Nasdaq pada April 22, 2024, dengan simbol “YYGH” dan penawaran dijangka akan ditutup pada atau sekitar April 24, 2024, tertakluk kepada pemenuhan syarat-syarat penutupan biasa.

Hasil bersih daripada penawaran awam permulaan dijangka akan digunakan untuk pengembangan perniagaan geografi, kempen pemasaran dan promosi, penyelidikan dan pembangunan produk pada Aplikasi YY, pengembangan pasukan dengan merekrut lebih banyak pasukan IT dan pemasaran, dan modal kerja dan tujuan korporat am.

US Tiger Securities, Inc., bertindak sebagai pengurus buku tunggal tunggal untuk penawaran.

Satu pendaftaran di Borang F-1 (Fail No. 333-275486), telah difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Pertukaran (“SEC”) dan telah diisytiharkan berkuat kuasa pada 29 Mac 2024, Satu prospektus akhir yang berkaitan dengan penawaran akan difailkan dengan SEC dan akan tersedia di laman web SEC di http://www.sec.gov. Salinan elektronik prospektus akhir yang berkaitan dengan Penawaran boleh diperolehi, apabila tersedia, daripada US Tiger Securities, Inc., 437 Madison Avenue, 27th Floor, New York, New York 10022, atau melalui telefon di +1 646-978-5188.

Kenyataan akhbar ini tidak boleh dianggap sebagai tawaran untuk menjual atau permintaan untuk membeli sebarang saham yang dinyatakan di sini, dan juga tidak boleh dianggap sebagai jualan saham-saham ini di mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang di mana tawaran, permintaan atau jualan itu akan menjadi tidak sah sebelum pendaftaran atau kelulusan di bawah undang-undang sekuriti mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang tersebut.

Mengenai YY Group Holding Limited
YY Group Holding Limited ialah syarikat berpangkalan di Singapura yang komited untuk mendefinisikan semula interaksi digital dan mencipta sambungan yang memberi kesan dalam landskap digital yang sentiasa berubah. Berkorak inovasi dan komitmen terhadap pengalaman berpusat pengguna, YY Circle memanfaatkan teknologi terkini untuk mempromosikan penglibatan, kolaborasi dan pembinaan komuniti.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Kenyataan Pandangan Ke Depan
Kenyataan akhbar ini mengandungi kenyataan yang merupakan “kenyataan pandangan ke depan”, termasuk berkenaan dengan penawaran awam permulaan yang dicadangkan dan penggunaan yang dijangka hasil bersih daripada penawaran. Tiada jaminan diberikan bahawa penawaran yang dibincangkan di atas akan diselesaikan dengan terma yang dinyatakan, atau langsung, atau bahawa hasil bersih daripada penawaran akan digunakan seperti yang dinyatakan. Kenyataan pandangan ke depan tertakluk kepada banyak syarat, kebanyakannya di luar kawalan Syarikat, termasuk yang dinyatakan dalam bahagian Faktor Risiko borang pendaftaran dan prospektus awal Syarikat untuk penawaran Syarikat difailkan dengan SEC. Salinan dokumen ini boleh didapati di laman web SEC, www.sec.gov. Syarikat tidak akan mengemas kini kenyataan-kenyataan ini untuk pembetulan atau perubahan selepas tarikh keluaran ini, kecuali diperlukan oleh undang-undang.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Hubungan Pelabur Singapura
Phua Zhi Yong, Ketua Pegawai Kewangan
YY Group

Hubungan Pelabur AS
Jack Perkins
KCSA Strategic Communications

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.